Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פורד פוקוס שנת 2010 שנקנה מהשכרה.

הרכב כבד, זולל המון דלק אבל אין להתווכח על אמינות.

רציתי את המלצתכם לרכב אחר שיהיה טיפה יותר טוב ביחס לדלק,

רכב משפחתי להסעת ילדים, בטיחותי ואמין ללא תקלות מיוחדות.

התקציב לא גדול מחפש להוסיף את המינימום האפשרי.

תודה רבה

פורסם

הכל קם ונופל על התקציב.

פוקוס 2010 הוא רכב בשווי נמוך, אם ברצונכם להוסיף מעט (אנא הגדר כמה), לא תקבל שיפור מהותי בצריכת הדלק.

אני יכול להמליץ על מיצובישי לנסר בת 2011 עם מנוע 1.5, אך לאן זה יקדם אותך? (צריכת דלק 1-11 במקום 1-9?)... הבנת את הרעיון :)

תגדיר תקציב ודרישות מיוחדות מעבר למה שהפוקוס הנוכחית נותנת.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

אתה חייב להגדיר תקציב.

קח בחשבון שצריכת הדלק השתפרה ברכבים מהדור האחרון או הלפני אחרון, בד"כ בשנתונים 2013 ואילך.

פורסם

^

אם כוונתך לפוקוס 2013, עדיף להישאר עם המודל הקודם 2010, לשלם יותר על הדלק ולא להתחתן עם הגיר הרובוטי שיש בפוקוס 2013.

כל מה שנכתב על אמינות בפוקוס 2010 אפשר לשכוח בדגם שהחליף אותו, בגלל הגיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
^

אם כוונתך לפוקוס 2013, עדיף להישאר עם המודל הקודם 2010, לשלם יותר על הדלק ולא להתחתן עם הגיר הרובוטי שיש בפוקוס 2013.

כל מה שנכתב על אמינות בפוקוס 2010 אפשר לשכוח בדגם שהחליף אותו, בגלל הגיר.

אני יודע, הציעו לי את ה2012 בעוד 7 אלף שקל אמרתי שאני לא מוכן לגעת בגיר הזה לא משנה בעבור מה.

לא סתם הם עומדים במגרשים מחכים לישועה.

בהקשר של התקציב המטרה היא להוסיף מעט מאוד, אין לי בעיה גם לרדת בשנתון אחד או שניים אחורה אבל לקבל הונדה או טויוטה נורמלית.

מבחינת צריכת דלק אני מבקר בתחנה כל 300 קילומטר. זה בעיניי מוגזם לכן אני לא מחפש להגיע ל1:20 אני כן רוצה לנסות להגיע ל:1:12 פלוס מינוס

פורסם

טויוטה נורמלית זה 2009 עם גיר אוטומטי, והיא מעבר לתקציב, 2008 רובוטית, 2007 זה כבר הדגם הישן.

הונדה גם יקרה לקניה, אבל מ 2007 יש לך את הדגם החדש עם מנוע 1.8.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מחפש חיסכון משמעותי בדלק, קורולה או סיביק זה לא הפתרון.

אני לא כל כך מבין מה התקציב, אבל אם אתה נוסע הרבה ומחפש לחסוך בדלק אז תשקול היברידי או דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

איזה היברידי או דיזל אפשר לקנות במחיר של פוקוס 2010 או קרוב לזה? רק צרות. ..

ממה שאני מבין, לא רק צריכת דלק מפריעה אלא גם כבדות הרכב. הונדה הרבה יותר קלילה, גם חסכונית קצת יותר ולא פחות אמינה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

לדעתי, כל עוד אין לך סכום משמעותי, תשאר עם מה שיש, כל החלפה תעלה לך אלפי שקלים, ולא ברור אם יצמח לך מזה חסכון כלשהו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אם היה לך כסף, ההפסד שנוצר מקניה ומכירה של רכב כמעט אף פעם לא מכסה את החיסכון בדלק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

מהלך לא משתלם, נניח שיחליף כמעט אחד על אחד (מבחינת מחיר), את המצב של הפוקוס הוא יודע, לקורולה יש מצב שיצטרך לעשות יישור קו כי זה רכב בן 9-10 בתקציב שלו סביר להניח, מה שאומר שיש בלאי ושאולי יש דברים שיצטרך לתקן.

אם כבר הוא משקיע כסף אולי שווה לבדוק אפשרות להסבה לגז (אם אפשר בפוקוס ואם הנסועה שלו מצדיקה את זה) או לחסוך כסף ולשדרג כשיהיה לו כסף למשהו יותר חסכוני ויותר מודרני שיהווה גם שדרוג בביצועים, בצריכת הדלק, בבטיחות וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

להסב פוקוס 1600 מודל 2010 לגז? הוא יצטרך לדחוף את הרכב, גם ככה אין לו מספיק כוח.

פורסם

במקום להחליף רכב,זה דווקא מקרה קלאסי,שהייתי מטפל בבעית צריכת הדלק ברכב הזה- כל רכב משפחתי אוכל בערך 1:9/10 בעיר ו 1:12 בחוץ, יש גרועים יותר מהפורד.

אם הרכב אוכל יותר מהרגיל-יש תקלה כלשהי: מסנן דלק שזקוק להחלפה/מסנן אוויר סתום/חיישן חמצן שהתפגר- כל תיקון של התקלות האלו יחד עדיין לא יעלה כמו להחליף את הרכב,שלדעתי לא מיצה את עצמו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי, אולי יש הגיון בחשיבה על העתיד קצת - אולי שווה להתאמץ טיפה וכן להתקדם גם בשנתון וגם בתכונות הרכב. כי הרכב שיש לך לא יהיה מבוקש יותר ולא יעלה יותר עם השנים.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

• תוכן חדש...