Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב זריז, התנהגות כביש טובה אך בעיר מרגישה נוקשה.

מאחור מעט צפופה.

אני פחות אהבתי את הגיר בעיר,לפעמים מושך הילוך יותר מידי.

אבל סך הכול רכב טוב ובהחלט שווה לבדוק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם המאזשה 3 בהיבט של הנאה מנהיגה ומאמינות.

חושב עכשיו באופן רציני על הקליאו 1.2 טורבו אוטומט, שנת 2014. שמעתי שיש רעשי רוח ממש מציקים בנהיגה. האם כך הדבר?

האם לא שווה להשקיע עוד קצת בשביל מאזדה 2, 3 (עבור ה-3 זה לא קצת - זה עוד 20 אלף) ?

פורסם

יש רעשי רוח בקליאו - אני נוסע בדרך כלל עם רדיו אז אין בעיה,

הרעשים לא נוראיים ברמה שמפריעים לדיבורית למשל בזמן שיחה אבל מורגשים.

לגבי הגיר - לרוב הוא מצויין אבל בתנועה עירונית סופר איטית\פקק הוא יכול קצת להציק(עד 20 קמ"ש), התיבה קצת משחקת בין הN להילוך ראשון וזה מורגש בקפיצות קטנות, לא כולם(אצלנו בחברה אני מכיר 4 חבר'ה לפחות עם הקליאו) מרגישים וזה מפריע להם.

חוץ מזה הגיר מגיב לא רע בכלל, לדעתי לא פחות טוב מהDSG המהולל(הייתה לי איביזה 1.2 עם DSG לפני כן גם בליסינג אז עשיתי עליה גם 22K קילומטר) ויש פחות השהייה מהיציאה מהמקום ביחס אליו.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נסעתי בקליאו 2016, יצאתי מפי גלילות ונסעתי לצומת רעננה וחזור.

די אהבתי ההתנהגות שלה.

אבא שלי ישב במושב האחורי וטוען שהיה ממש לא נוח, שנשבר לא הגו, שה"בולמים" על הפנים. לא רק שהוא הרגיש

פסי האטה וכו', אלא אפילו על כביש 4, היה נורא לא נוח לשבת מאחור.

זה גורם לי לרדת ממנה.

מה גם שמהסתכלות באתר יד 2, אני רואה לא מעט רכבים עם קילומטראז' נמוך ומסיק מזה (לא בטוח בזה..) שקשה למכור את הרכב. בניגוד, למצוא מאזדה 2 פרטית עם קילומטראז' נמוך הרבה יותר קשה.

התייעצתי עם אבא שלי, והוא המליץ ללכת על רכבים יפניים בשביל שלא תהיה בעייה במכירה.

אז הפנים כרגע הן לכיוון הסוזוקי (סוויפט או איגניס), מאזדה 2 או טויוטה יאריס.

הלב רוצה לצרפתיות או לפולו אבל השכל מושך לכיוונים אחרים.

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה ללכת בכיוון הזה, הייתי ממליץ ללכת על המאזדה.

היאריס רכב בינוני שלא ממש מצטיין בשום דבר מבחינת נהיגה או נסיעה והיתרון היחיד שיש לו על המאזדה זה יותר מרווח מאחור.

כמו כן הסוזוקי עם גיר מיושן בעל ארבעה הילוכים ותא מטען קטן.

מבחינת הנאה מנהיגה הסוויפט וה2 עדיפות כאשר למאזדה מנוע גדול יותר ופנים איכותי יותר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

המתלים של הקליאו ללא ספק לא עונים להגדרה הקלאסית של "נוחות צרפתית" - אבל זה מה אחד הדברים שעושים את ההתנהגות שלה ללא רעה,

לגבי המאזדה מחזק - היאריס לדעתי רכב מאוד לא מוצלח וחוץ מהלוגו של טויוטה אין לו שום יתרון על המאזדה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אז נשארנו עם הסוזוקי והמאזדה.

אז הרשימה החדשה היא

1. סוזוקי איגניס חדשה (מבצע חבר)

2. סוזוקי סוויפט (מבצע חבר)

3. מאזדה 2 משומשת. (שנתון 14/15).

במה המנ"ל הייתם בוחרים ?

האם יש עדיפות גדולה למאזדה שנתון 15 על פני 14. בהקשר של מאזדה איזה תת דגם כדאי לחפש ?

מכירים מגרש שמוכר מאזדה 2 בבעלות פרטית ?

פורסם

מאזדה 2 לחפש ברמת גימור כמה שיותר גבוהה, או לפחות דיינאמיק.

האקטיב לא מגיעה עם בלימה אוטונומית והתראה על סטייה מנתיב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע להגיד עם איזו חברה ייתקיים מבצע חבר הבא?

תודה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הגיוני לוותר על הקליאו כי אינה נוחה או כל סיבה אחרת שקשורה ברכב.

אבל....

מה גם שמהסתכלות באתר יד 2, אני רואה לא מעט רכבים עם קילומטראז' נמוך ומסיק מזה (לא בטוח בזה..) שקשה למכור את הרכב. בניגוד, למצוא מאזדה 2 פרטית עם קילומטראז' נמוך הרבה יותר קשה.

התייעצתי עם אבא שלי, והוא המליץ ללכת על רכבים יפניים בשביל שלא תהיה בעייה במכירה.

.

אבל זה ממש להפוך את היוצרות.

קשה למכור=קל לקנות. זה טוב לך.

להעדיף יפני כי זה יקר וקשה למצוא אחת נראה לי היגיון עקום, אבל יש לציין שרבים לוקים בכך.

פורסם

אז מה אתה מציע?

כרגע חושב ללכת על ה-208 חדשה. הבנתי שהנוחות טובה יותר מאשר בקליאו ועדיין מהנה לנהיגה.

עדיין לא פוסל כחדשות את האיגניס והסוויפט וכמשומשת את המאזדה 2 (שקשה למצוא אחת טובה ופרטית).

פורסם

למה אתה מעדיף את ה208 ולא את הc3 למשל? או הקקטוס?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...