Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ממשיך בחיפושים שלי אחרי הרכב הבא שלי.

כאמור רווק, נסועה שנתית של 12K (עירוני וגם בינעירוני).

מחפש רכב אוטומט, יחסית מהנה (גם במהירויות של מעל 100 קמ"ש), אמין, עם עלויות תחזוקה סבירות ושלא נחתך במחיר. ולכן חושב על יפניות ואולי על חלק מהקוריאניות.

עדיין לא נסגרתי על עצמי ומביא בחשבון, מאזדה 3 (2014), רנו קליאו (2015), פיג'ו 208 אולי.

ראיתי את מבצעי חבר העדכניים לרכבי סוזוקי:

1. סוזוקי איגניס - ניתן לקנות ב-81,500 או ב -83,500 עם 2 צבעים (3500 ש"ח פחות ממחירון).

2. סוזוקי סוויפט - ניתן לקנות ב- 87,000 ש"ח (12,000 פחות ממחירון).

שני הרכבים מגיעים עם mobileye ועם מערכת מולטימדיה מתנה הכוללת מסך מגע, מצלמה אחורית, bluetooth ואפליקציית וויז.

הסוופיט מגיעה גם עם אגרת רישוי לשנה.

מה אתם חושבים על המבצע, והאם הן בחירות מתאימות למה שאני מחפש?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

הסוויפט כבר ישנה מאוד.במחיר שלה כבר עדיף להוסיף מעט לc3.

האיגניס דווקא במחיר טוב שווה לבדוק.

כך בחשבון שהסיאט איביזה נמכרת ב83 ובמבצע מכירות אחרון ב80, היא משמעותית זריזה מהאיגניס.

בקרוב צפויה להגיע איביזה חדשה אך לא ידוע מה יהיה מחירה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהנה, הסוויפט והקליאו וגם ה208 יענו לך על הדרישות, מבחינת מאזדה אתה יכול להסתפק ב2 שגם טובה באספקט הזה.

מאידך , על הסוויפט הייתי מוותר כאשר הדגם החדש יגיע בקרוב ולטעמי נראה הרבה יותר טוב.

מה הכוונה במהנה במהירויות של מעל 100 קמ"ש? שממשיך להאיץ בקלות? או שירגישו כוחניים? כי אם כן כאן עדיפים מנועי הטורבו (המאזדה והסוזוקי אטמוספריות).

פורסם

הסוויפט כבר דיי מיושנת - לכן המבצע "חבר" יחסית משתלם(רצון לחסל מלאי מדגם שירדה האטרקטיביות עליו),

האיגניס חדשה(ולכן ההנחה עליה נמוכה יותר) - המוביילאי הוא על חשבונך ועל חשבון משלם המיסים, אם תבקש בלי הם לא יכולים בלי כי ככה היבואן החליט - שלא יעבדו עליך שזה הטבה כי זה שוחד בחסות המדינה(בלי אף מבצע תהיה חייב! לקחת את זה עם הרכב עם איסור מוחלט לפרק או לבטל אותו).

הקליאו רכב מצויין - אני בתקופה הקצרה שאני איתה(5,000 קילומטר וחודשיים) נהנה ממנה, היתרון? אתה קונה רכב שחטף את רוב ירידת הערך,

הסוזוקי חדשות ולכן יחטפו יחסית ירידת ערך מוקדמת ביחס לשאר האופציות המשומשות - אם רכב משומש לא מפחיד אותך הייתי מסתכל על משומשת ולא חדשה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

את האיגניס אלך לראות.

לצורה של הקליאו דווקא התחברתי, אבל בציר 2015 עם קילומטרז' נמוך שאני מחפש, זה 75 אש"ח וצפונה. אז ביחס למכונית חדשה כמו 208 בימי המכירות(90 אש"ח) או הסוזוקי פה אני לא יודע כמה זה משתלם.

פורסם

רק הבהרה, אני לא יודע מה אתה מגדיר מהנה אבל כדאי שתגדיר , אבל האיגניס, שהוא בעצם רכב מוגבה קלות וגם זה שיש בו גיר רציף לא תורמים להנאה מנהיגה (לפחות מבחינתי).

הC3 גם מכויילת בעיקר לנוחות בעוד שאחותה ה208 מכויילת יותר דינאמית.

פורסם
את האיגניס אלך לראות.

לצורה של הקליאו דווקא התחברתי, אבל בציר 2015 עם קילומטרז' נמוך שאני מחפש, זה 75 אש"ח וצפונה. אז ביחס למכונית חדשה כמו 208 בימי המכירות(90 אש"ח) או הסוזוקי פה אני לא יודע כמה זה משתלם.

אם אני זוכר נכון יש קליאו 0 קמ 1.2 טורבו רובוטי בפחות מ 90

פורסם (נערך)
את האיגניס אלך לראות.

באיזה רמת גימור הפיג'ו מוצעת? אקסס או אקטיב פרו?.

אם זה רמת גימור אקטיב פרו משתלם לך יותר מאשר לקחת את הקליאו המשומשת,

במידה ולא ואתה מתכנן רכישה לטווח ארוך אז אפשרות לרכוש קליאו 0 קילומטר(79 אלף לרמת הגימור הסופר נמוכה LIFE שעדיפה על האקסס בפיג'ו ו86 לרמת הרגילה) יכולה להיות רעיון לא רע.

אגב,

גם לרנו יש המון ימי מכירות והורדות מחירים מלאכותיות - שווה לך לקפוץ ולראות אם תוכל להוציא משהו.

עריכה אחרונה על ידי noknok

פורסם

ולאיזה דגמים אתה מכוון אותו? לאיזה דגם של יונדאי או קיה שווה לחכות? הקיה ריו המיושנת שאוטוטו גם מוחלפת(וגם על המחליפה לא ממש עפו בחול בנתיים) או הI20 שלא מתעלה?

פורסם
ולאיזה דגמים אתה מכוון אותו? לאיזה דגם של יונדאי או קיה שווה לחכות? הקיה ריו המיושנת שאוטוטו גם מוחלפת(וגם על המחליפה לא ממש עפו בחול בנתיים) או הI20 שלא מתעלה?

פיקנטו החדשה.

I20 רכב לא רע בכלל ואפשר בהחלט להשוות אותו מול הסויפט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

מבחינה מכאנית הI20 והפיקנטו נמצאות בשנת 2007 וחבל שלא נשארו שמה(מנוע-גיר מיושנים מאוד).

היתרון? אמינות, החסרון? צריכת דלק של רכב מלפני 10 שנים(ועם גיר 4 הילוכים זה הבעיה של שתיהן).

פורסם

אני חושב על רנו קליו החדשה, תת דגם: [TABLE=width: 229]

[TR]

[TD=width: 229, align: right]דור 4 - 1.2T Collection אוט' (120כ"ס)

בעלות פרטית.

האם יש בעיות מוכרות עם הרכב? או שאתם ממליצים . מה צריך לדעת?[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• תוכן חדש...