Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רק שני דרישות לא אכפת לי משום דבר חוץ מזה.

1. שיהיה אוטומט כי הילוכים זה מעצבן : /

2. שיהיה סופר חסכוני בדלק וטיפולים ולא משנה מה.

חוץ מזה לא אכפת לי כלום מצידי שלא יהיה בוא מזגן חחח רק שיהיה ממש ממש חסכוני כי אני הולך לנסוע בוא כל יום אין יום שהוא לא יהיה על הכביש וכל יום בין 30 ל50 קילומטר .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

סוזוקי אלטו.

סוג של קטנוע עם 4 גלגלים שעונה על הדרישות שלך.

מזגן אגב זו חובה בישראל ויש לה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
סוזוקי אלטו.

סוג של קטנוע עם 4 גלגלים שעונה על הדרישות שלך.

מזגן אגב זו חובה בישראל ויש לה.

יש סיבה לקנות סוזוקי אלטו על פני פיג'ו 107 ?

פורסם
יש סיבה לקנות סוזוקי אלטו על פני פיג'ו 107 ?

מוניטין אמינות ופעולת גיר.

ל 107 גיר רובוטי מאוד מעצבן בפקקים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פנים פחות מצועצע.

למוניטין אמינות לא הייתי מייחס בכלל חשיבות, הרכב כבר חטף את ירידת הערך.

והפיג'ו מבוססת על מכלולים של טויוטה במקרה של ה107 (וכמובן גם הC1).

פורסם

זו נבלה וזו טרפה.

לטעמי,דייהטסו סיריון עדיפה על שתי האופציות הקודמות שהוצעו.

שנתונים 2009-11 יכנסו בשקט,מדובר על רכב סופר מיני מרווח יחסית לשתי קופסאות הגפרורים/פחנועים שהוזכרו כאן (במיוחד האלטו היא פחון),הרכב די חסכוני וגם האחזקה לא יקרה (לשים לב בבדיקה למנוע ההגה החשמלי,שנוטה לשבוק חיים) אבל גם זו תקלה של כמה מאות שקלים ולא משהו היסטרי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הסיריון לא עונה לסעיף 2 שכניראה מאוד חשוב לו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שאוכל 1:11 בעיר ו 1:13 וקצת יותר בחוץ לא חסכוני ?

פיג'ו מעבר לגיר המעצבן והקופצני צפופה מידי לטעמי והאלטו לא בטיחותית.

השאלה המרכזית היא,כמה ק"מ באמת נוסע פותח הנושא שההבדל בצריכת הדלק כזה נורא לכיס ? (מבלי להיכנס חלילה לכיסו,אלא כדי לדעת למה הוא הולך לכיוון אופציות פחות נוחות/בטוחות ומעדיף דווקא אותן).

פורסם

לא, זה לא חיסכוני כאשר הדרישה היא לכמה שיותר חיסכוני.

בטח לעומת ה107 שהיא אחד הרכבים החיסכונים שיש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעיר יש לו השהיות במעבר מהילוך 1ל 2 ומעט ב3, הפעולה לא חלקה כמו גיר אוטומט רגיל, בבין עירוני הוא דווקא בסדר. אבל בגלל הגיר הרכב מאוד חיסכוני.

פורסם

מדובר בגיר אוטומטי חד מצמד כאשר בפקקים אתה תרגיש את העברות ההילוכים וגם יש סיכוי,שהקלאץ' ישחק מהר יותר.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר,הרכב אולי חסכוני אבל לא יתאים מבחינת נוחות הנסיעה ובנוסף,סוג של הימור כמה פעמים תחליף קלאץ'.

אם אתה נוסע בעיקר בבינעירוני- יכולה להיות בחירה טובה.

פורסם

אני באותה סירה. אך לא אכפת לי ידני... וחכן חשבתי על הפיגו' 107 או ספארק או אלטו. למרות שאני רואה באותו מחיר את הסיריון 2008!

פורסם
אני באותה סירה. אך לא אכפת לי ידני... וחכן חשבתי על הפיגו' 107 או ספארק או אלטו. למרות שאני רואה באותו מחיר את הסיריון 2008!

יש פה 4 שנים הבדל בגיל של הרכבים.

אם צריכת דלק זה הנתון היחיד שמעניין אותך ואתה לא מסיע עוד אנשים מאחור והנסיעות שלך קצרות ה107 יכולה להיות אופציה טובה.

לנסיעות ארוכות/רכב מלא זה לא רכב מתאים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...