Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

147 105 כ"ס

dirk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!!!

יש לי שאלה בוערת מצאתי לקניה אלפא 147 דגם t spark 105 כ"ס ב80 אלף

במקום מחירון 95 אלף!!! מה דעתכם שווה?? המצב שלה נראה לי טוב לא לקחתי לבדיקה עדיין!

מה בכלל ההבדל בין הדגמים של האלפא 1.6 ????????

עזתכם בבקשה...............

פורסם

המחירון של האלפות האלו מאוד גבוה והן נמכרות מתחת למחירון. דווקא במקרה הזה לא הייתי חושש מ15K מתחת למחירון, ב2002 ה1.6 החלשה נמכרה ב100K, מי שקנה אז עשה עיסקה מצויינת. בכל מקרה כדאי (כמו בכל קניה) לשאול אותו אם היו תאונות, אם לא, שיתחייב שאין פגיעת שלדה בבדיקה.

יש דגם 1.6 עם 120HP.

לגבי ה147 באופן כללי, תריץ חיפוש.

גיא

פורסם

למה תמיד שאומרים 15-20 פחות אז ישר קופצים החכמים ואומרים אל תיגע בטוח יש ק'צ!!!!!!!!! :x

רק שתדעו שאנחנו קנינו את האודי בפחות מהמחירון והיא אחת המכוניות היותר שמורות בארץ!!

ובלי בעיה אחת, אז בבקשה לא לקפוץ ולהגיד ישר יש ק'צ, נכון שסביר להניח שיש משהו, אבל לא צריך ישר לרדת מהאופציה, שווה בדיקה!

תבדוק אותה טוב ועם היא במצב טוב, עשית עיסקה טובה!

יונתן

פורסם

תודה חברים מבחינת מחיר זה עסקה טובה רק שאני מתלבט אם לחפש את גירסת 120 כ"ס ???? תוכלו בבקשה לפרט את הבדלי האבזור כי באתר אלפא זה לא ממש ברור לגבי דגם 02!

תודה ושבת שלום חברים.

פורסם

אם אני זוכר נכון ה-105 מגיע עם טאסות ורדיו טייפ וה-120 מגיע עם רדיו דיסק, ג'אנטים, ריפוד יותר טוב ובקרת אקלים. (ואולי עוד כמה דברים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שכן , אם האוטו לא ידני , תהיה מודע שהרכב מאוד איטי , במיוחד עם הסלספיד המעצבן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
מה שכן , אם האוטו לא ידני , תהיה מודע שהרכב מאוד איטי , במיוחד עם הסלספיד המעצבן.

ליביו

האוט חייב להיות ידני.. לא הייתה אוט', רק סלהספיד שהגיע עם גרסת ה-2.0 ליטר בלבד.
פורסם
אם אני זוכר נכון ה-105 מגיע עם טאסות ורדיו טייפ וה-120 מגיע עם רדיו דיסק, ג'אנטים, ריפוד יותר טוב ובקרת אקלים. (ואולי עוד כמה דברים).

רוני

הגה מעור, קרוז קונטרול, ועוד כל מיני קטנות...

הרכבים האלה נמכרים הרבה מתחת למחירון. הביקוש נמוך והמחיר בהתאם.

תוך שנה יכול להיות שהמחריון ירד למחיר שתשלם מחר, אז קח בחשבון.

פורסם

ליביו

הסלספיד לא מאט את הרכב. זאת תיבה ידנית לחלוטין ללא הפסדי כוח. בגרסה ידנית ואוטומטית הביצועים זהים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...