Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון דלת מקרר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מקרר של LG בן כמעט 5

הדלת התעוותה ולאחרונה התחיל לעשות רעשי חריקות

מבדיקה נראה כי בורג בתחתית הדלת ממש חורט את הלשונית שמקבעת אותו

בנוסף, מזה זמן רב הדלת של המקרר בולטת יותר מהדלת של המקפיא, ייחסתי את זה כבלאי של הגומיה אך נראה שהכל קשור אחד לשני

כשמסתכלים על אופן הסגירה נראה שהדלת נוטה לצד הסגירה.

אז השאלה, איך מטפלים בזה, איך מכוונים את הדלת ?

IMG_20170521_201827.jpg

IMG_20170521_201829.jpg

IMG_20170521_201842_HHT.jpg

IMG_20170521_201854.jpg

IMG_20170521_201900.jpg

IMG_20170521_201907.jpg

IMG_20170521_201926.jpg

פורסם (נערך)

עם הזמן הדלת מתעוותת כתוצאה מהמשקל שמעמיסים עליה. אין בעיה לעוות את הדלת חזרה בכח הזרוע. ממש לשים רגל בתחתית הדלת ולמשוך או לדחוף את הפינה העליונה כמה שצריך, כל פעם קצת. תתחיל בזהירות, אתה תופתע כמה קל לעוות אותן יותר מידי.

קח בחשבון שאם הגומי קיבל את הצורה של הדלת המעוותת, זה עלול לייצר בעיות אטימה. קח דף עיתון ובדוק אטימה תוך כדי שאתה מיישר את הדלת

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

תודה, אנסה.

עכשיו נשאלת השאלה, למה כל הניסים והנפלאות האלה קורים רק לי ?

פעם ראשונה שאני נתקל בזה, להורים מקרר דומה כ 8-9 שנים ואף פעם לא נתקלנו בבעיות כאלה, כנ"ל אצל אחותי, כנ"ל אצל חמתי שיש לה מקרר זהה לשלי ..

פורסם

כאמור המשקל והזמן עושים את שלהם.. או סתם משהו נתן לחיצה לדלת מבלי לשים לב ועיוות אותה, כאמור זה לא קשה.

החלפתי גומי במקרר של ההורים שלי. עד אותו רגע לא שמתי לב שהדלתות מעוותות. אחרי ההחלפה פתאום שמתי לב שבאחת הפינות בין הגומי החדש לגוף המקרר יש מרווח של איזה סנטים..

כמה לחיצות כפי שתיארתי בפוסט הקודם, הדלת התיישרה והגומי החדש אטם..... כמו חדש.

קיצר אין מה להתרגש מזה יותר מידי..

יום טוב גם לך

פורסם

אז לאחר נסיונות ליישר את הדלת נראה שהיא לא זזה, הסתכלתי עוד פעם ופתאום קלטתי שהיא למטה מדי

כנראה שיש חתיכת פלסטיק שמשמשת כשייבה וזה פשוט נעלם כלא היה, הדלת פורקה, הוספתי שייבה ועכשיו הכל נסגר חלק, מהר, ונראה שיש שינוי לטובה במפלס סגירת הדלתות אם כי זה עדיין לא זהה, כנראה הגומיה.

תודה יגאל.

• תוכן חדש...