Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

מדובר בבית קרקע ,שכרגע יש בצידו הקדמי גינה של מאה מטר שאני רוצה להוציא ממנה חול שקבר הקבלן במהלך השיפוצים,ליישר את השטח לשים יריעות כנגד צמחיה חצץ ולשים דשא סינטטי איכותי בגובה 40 ממ לפחות.אני מחפש הצעות מחיר לעבודה שכזו ,אציין כי אשמח לעיצוב רעיוני של שאר הגינה (מדובר בעוד 120 מטר) ,שישאר ”על הנייר ” לבינתיים בשל חוסר תקציב.

אם יש למישהו בעלי מקצוע מומלצים לעבודה שכזו ,אשמח לשמוע.כמו כן ,אשמח לקבל הצעות מחיר פה או בפרטי לעבודה.

הבית נמצא באזור הקריות.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

קשה להמליץ לבן אדם שלא מכירים על גינה שצריכה להיות משהוא אישי?

מה אתה אוהב? באיזה גינות היית ואהבת?

כבר כמה שנים טובות פופולאריות גינות שנראות כמו אולם ארועים (צמחיה ירוקה, עצי בננה, פרוזקטורים צבעוניים וכו), אני שונא אותן.

לעומת זאת, בגינה שלי, יש דגש גדול על עצי פרי, גם מקומיים (תאנה,זית,רימון) וגם אקזוטים/טרופיים וגם הרבה שיחי תבלין.

לא משתמש כלל בשום חומרי הדברה ולכן באזורים שחשובים לי, מנקש עשבים, באזורים שלא חשובים לי, יש צמחית בר של צמחי ישראל שגדלה חופשי (שגם בה אני מנסה לשלוט באמצעים פסיביים כמו שתילת זרעים של צמחי בר שאותם אני רוצה, אבל הטבע לא תמיד עובד כמו שאתה רוצה...)

אני מאוד אוהב את הגינה הזאת, ער לזה שלחלק מהאורחים היא נראית סתמית (התרגלתי למשפט האידיוטי "אני הייתי עושה כאן גן עדן...").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אכן, זה מאוד אישי.

בהמשך לבגירה - מה עם ״נביא איזה דחפור וניישר פה את כל השטח שיהיה יופי״ בסמוך לגינת ירקות אורגנית שופעת?

יש שכנים $^₪^@$*

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין שכנים...זה שלי.לא מעוניין בשום ”מטעים פורחים” ,דשא סינטטי ,פרגולה וקצת טוף ואולי איזו מערכת השקייה וזהו.

פורסם

לא מתוך ביקורת, מה הסיבה שאתה לא מעוניין בגינה עם צמחיה חיה?

המערכת השקיה זה לטוף או לדשא הסינטטי? :wink:

• אחראי פורום
פורסם
לא מתוך ביקורת, מה הסיבה שאתה לא מעוניין בגינה עם צמחיה חיה?

המערכת השקיה זה לטוף או לדשא הסינטטי? :wink:

לא לכולם מתאים הטיפול בה. היום אני מתחרט על הדשא הסינתטי ששמנו כי כמה משוכלל שהוא יהיה, הוא עדיין רחוק מדשא אמיתי וגם די מבאס,

אבל כשנשאר לי אפס זמן פנוי, אני מתנחם בזה שלפחות זה נראה מסודר ובעיקר מתנחם בעצי פרי בריאים ומניבים - אין הרבה דברים כייפים כאלה -

שהתחזוקה שלהם יחסית מצומצמת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני בכלל נגד דשא, יש רק חלקה קטנה של דשא שכבר יש לי (נדוניה מהבעלים הקודמים).

אם יש מערכת השקיה ממוחשבת, אין ממש לעצי פרי תחזוקה מעבר לגיזום פעם בשנה (וגם, לא הכרחי) וכמובן קטיף פירות.

בכלל, מערכת השקיה ממוחשבת (עולה היום גרושים, במיוחד אם עושים לבד) מצמצמת את התחזוקה מאוד מאוד.

פעם בחודש עושה קצת גיזום, קצת ניקוש וזהוא ואם אתה לא מעוניין לעשות (או אין זמן) זה משהוא שגנן יעשה עבורך בעבור 300 שקל, אני פשוט גם נהנה מזה.

פורסם

גם אצלי אין דשא, יש אדמה מהודקת וחלקות מרובעות שעשיתי עם אבנים משתלבות כדי ללכת כשרטוב, על הגדר מגדל פסיפלורה שהוא אחלה מטפס, יש פינה סגורה עם ארנבות, יש עצי שסק, רימון, אפרסק, לימון, ושיח תות, באמצע כל זה יצקתי עיגול בטון שיהיה איפה לשבת ולעשות על האש.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

תבדןק עם חבר'ה שעובדים מול גני ילדים

הם מתקינים דשא סינטטי בכמויות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין שכנים...זה שלי.לא מעוניין בשום ”מטעים פורחים” ,דשא סינטטי ,פרגולה וקצת טוף ואולי איזו מערכת השקייה וזהו.

יש לי 7 עצים בשטח.לא בטוח,אבל נדמה לי שהם זקוקים להשקייה מידי פעם.

פורסם
לא לכולם מתאים הטיפול בה. היום אני מתחרט על הדשא הסינתטי ששמנו כי כמה משוכלל שהוא יהיה, הוא עדיין רחוק מדשא אמיתי וגם די מבאס,

אבל כשנשאר לי אפס זמן פנוי, אני מתנחם בזה שלפחות זה נראה מסודר ובעיקר מתנחם בעצי פרי בריאים ומניבים - אין הרבה דברים כייפים כאלה -

שהתחזוקה שלהם יחסית מצומצמת.

אין לי זמן לטפל בה.אני כל יום בעבודה 11 שעות ובשישבת מוקפץ לעבודה גם כן.

• תוכן חדש...