Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סיאט קורדובה עם מנוע BTS.

עוד מעט עוברים שנתיים וכ 20K מאז שעבר החלפה של כל הנוזלים והפילטרים, כולל פלאגים. טיפול קודם שמן ופילטר שמן בלבד.

לפי אוטודאטה - פילטר אוויר ופלאגים מוחלפים כל 60K או 4 שנים, והדבר קצת תמוה לי.

הפלאגים הם לא אירידיום אבל יקרים יותר מה"רגילים" - מוגדרים כ LL כמקוריים אבל כרגילים ע"י NGK (הדגם המורכב)- דגם יחיד.

לבוש יש דגם שאני יכול לקנות ב 90 שקל באיביי, גם שם לא רשום מרווח החלפה.

מצד אחד נשמע לי מוגזם לחכות 60K, אבל אני לא בטוח האם יש סיבה להחליף ב 20K. לא אוהב לפרק דברים בלי סיבה.

האם לחכות לטיפול הבא? להחליף רק פילטר אוויר? האם הפלאגים של NGK זהים למקוריים מבחינת זמן החלפה?

תודה.

פורסם
מה רשום בספר רכב?

"סע למוסך" (באמת, אין שום פירוט שם).

רועי - 80K? למה? נשמע קצת מוגזם לפלאגים כאלה..

דניאל - כנראה שאחליף פילטר אוויר בטיפול הקרוב או בבא, כי הטיפול הקרוב הוא "כאילו" 30K או שנתיים. פלאגים נראה לי אחליף ב 40K שזה אמור להיות עוד שנתיים.

פורסם

מסיבות משונות שבעבותן החלפתי פלאגים מוקדם מהרגיל ואני רוצה לחזור למרווח הנורמלי של 60K לפי הספר אז אני מושך עוד קצת...

• תוכן חדש...