Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התשובות,

חזרתי עכשיו מהמוסך, שם לי באופן זמני אפוקסי כדי למנוע טפטוף, בינתיים עובד לשמחתי.

לעניין האגן, הוא אומר שמתקנים דברים הרבה יותר גרועים וריתוכים מחזיקים מצוין, אמרתי בדיוק מה שאמרתם בנושא שריתוך יחליש את האזורים שקרובים אליו ושזה בעייתי במקום שיעבור פתיחות וסגירות ושמן שיתחמם ויתקרר וישפיע על החומר, נראה שהוא לא חושב כמוני ועומד על כך שזה חלק שלא עובד תחת מאמץ.

בכל מקרה חשוב לו שאצא מרוצה והוא מציע לקחת לרתך ואחרי שיעשה את שלו שנראה את העבודה ואם לא מתאים אז נתקדם משם, אבל אני חושב שזו טעות, אם ללכת לרתך הוא אוטומטית מכניס אותי לפינה שאני לא באמת אראה שם משהו שיקפוץ לעין שניתן יהיה לפסול עליו, אבל החומר המוחלש יהיה כבר בגדר עובדה.

נפרדנו בסיכום של אני מבין את עמדתו ומבין לליבו, אבל כמו שהוא עובד לפי האינטרסים של הכיס שלו ושל המוסך, ככה אני כלקוח דואג לרכב שלי ושחלקיו יהיו מקוריים ולא עם טלאים שיכולים להתנקם בי בעתיד.

יש נכונות מסוימת מצידו ללכת על קרטר חדש אבל הוא מנסה להמנע בגלל המחיר, מבירור אצל היבואן זה עולה כ1700 ש"ח ללא מע"מ, והוא הציע שאם אמצא להזמנה מחו"ל שיהיה משתלם יותר מהארץ אז יהיה אפשר ללכת על זה(במאמר מוסגר זה יש למישהו המלצה מהיכן ניתן להזמין? מק"ט 04c103601k)

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי רתך ברמה יכול לסגור את הפינה הזאת יפה .

פיצוי בטעם טוב מהמוסך- ואתה מסודר.

אם אתה מאיזור השפלה- זיו פורת הידראוליקה עובד יפה.

לא ממליץ לרתך את הסדק. מה שאתה רואה בתמונה זה חלק קטן מהסדק ולדעתי אם עושים בדיקת NTD בעזרת צבעים חודרים אתה תגלה שהסדק ארוך בהרבה. בכול מקרה אם רוצים לעשות עבודה מקצועית צריך גם לאטום את התבריג ולבצע הברזה חדשה או להכניס תותב.

איזה כייף לי :)

פורסם
תודה לכולם על התשובות,

יש נכונות מסוימת מצידו ללכת על קרטר חדש אבל הוא מנסה להמנע בגלל המחיר, מבירור אצל היבואן זה עולה כ1700 ש"ח ללא מע"מ, והוא הציע שאם אמצא להזמנה מחו"ל שיהיה משתלם יותר מהארץ אז יהיה אפשר ללכת על זה(במאמר מוסגר זה יש למישהו המלצה מהיכן ניתן להזמין? מק"ט 04c103601k)

אל תוותר ותעמוד על כך שירכיב אגן שמן חדש. שים לב קיימים בשוק תחליפים זולים תוצרת סין שלא שווים אגורה.

בכול מקרה אני מציע שתתייעץ עם מוסך רון.

פורסם
תודה לכולם על התשובות,

חזרתי עכשיו מהמוסך, שם לי באופן זמני אפוקסי כדי למנוע טפטוף, בינתיים עובד לשמחתי.

לעניין האגן, הוא אומר שמתקנים דברים הרבה יותר גרועים וריתוכים מחזיקים מצוין, אמרתי בדיוק מה שאמרתם בנושא שריתוך יחליש את האזורים שקרובים אליו ושזה בעייתי במקום שיעבור פתיחות וסגירות ושמן שיתחמם ויתקרר וישפיע על החומר, נראה שהוא לא חושב כמוני ועומד על כך שזה חלק שלא עובד תחת מאמץ.

בכל מקרה חשוב לו שאצא מרוצה והוא מציע לקחת לרתך ואחרי שיעשה את שלו שנראה את העבודה ואם לא מתאים אז נתקדם משם, אבל אני חושב שזו טעות, אם ללכת לרתך הוא אוטומטית מכניס אותי לפינה שאני לא באמת אראה שם משהו שיקפוץ לעין שניתן יהיה לפסול עליו, אבל החומר המוחלש יהיה כבר בגדר עובדה.

נפרדנו בסיכום של אני מבין את עמדתו ומבין לליבו, אבל כמו שהוא עובד לפי האינטרסים של הכיס שלו ושל המוסך, ככה אני כלקוח דואג לרכב שלי ושחלקיו יהיו מקוריים ולא עם טלאים שיכולים להתנקם בי בעתיד.

כמו שכבר המלצתי, תבדוק מול TG-PARTS אם יש להם חלק משומש, אין טעם להתעקש על אחד חדש - הוא לא יהיה יותר טוב ממשומש תקין, זה לא חלק שעובד, זה בסה"כ מכסה.

פורסם
במאמר מוסגר זה יש למישהו המלצה מהיכן ניתן להזמין? מק"ט 04c103601k

אתה יכול לקנות כאן, הם שולחים לישראל. קניתי אצלם פעמים רבות.

עם המשלוח והמיסים זה יגמר באזור ה-800 עד 900 ש"ח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
שים לב שלא כל חומר אפשר לרתך, אני לא יודע ממה עשוי אגן השמן הזה אך אם זה יציקה אפורה למשל, ריתוך לא יחזיק.

בקיצור, גם אני חושב שעדיף להחליף

למה שריתוך על יציקה אפורה לא יחזיק?

אם משתמשים באלקטרודה מתאימה הריתוך יחזיק מצויין

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

ממזמן כבר לא קיימים קרטרים בקונצרן VAG אשר עשויים מיצקת ברזל (פלדה). הקרטר עשוי או מאלומיניום או מסגסוגת מגנזיום.

פורסם

אם אני לא טועה, יציקה אפורה מכילה אחוז פחמן גבוה ולכן הריצוף המתקבל אינו טוב.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

פורסם

יצא לי להשתמש באלקטרודת זיקה z-ni-55 לריתוך יציקה אפורה, עד כה מחזיק יפה מאוד, ומדובר בבית מאיץ שרועד כל הזמן.

פורסם
גם אמורים לסגןר עם מפתח מומנט.

מושלם לא יהיה, לפחות להקפיד במשהו שהיצרן מבקש .

בורג חדש יותר חשוב בעיניי מסגירה בידית מומנט, המקרה פה הוא קיצוני.

פורסם

לצערנו זו הרמה כאן אצל הרבה בעלי מקצוע שקוראים לעצמם בעלי מקצוע וסנדלרים הם בעלי מקצוע יותר טובים. אני חובב ויש לי את 3 הגדלים של הידיות מומנט הנפוצות. 9c24b7c27e094809ebf4d779339996dc.jpg

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

• תוכן חדש...