Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 ספיריט שחורה עם כל התוספות יחד עם כל מיני דברים שאני הוספתי, שנת 2012.

"מגרד" לי כבר הרבה זמן לקנות (פעם ראשונה) רכב 4X4 וחוץ מנסיעות לעבודה וחזור, להנות קצת בסופ"ש.

ראיתי רכב יפה שנת 2009 הדגם הכי מפואר JLX EL ארוך (מבחינתי הארוך פרקטי יותר) באותו מחיר, כנראה שאני יכול לבצע החלפה ראש בראש.

השאלה שלי אם כדאי? האם מדובר ברכב סחיר? האם שווה לרדת בשנתונים? האם אני אהנה מהרכב גם בשטח וגם בכביש?

תודה רבה,

נתנאל.

פורסם

2 פרטים חשובים: מה הקילומטרז של כל אחד מהרכבים ומה הנסועה השנתית שלך.

לגבי ההחלפה,

לרוב לרכב בן 8 יש סיכוי ליותר תקלות ובעיות מאשר רכב חדש יותר, סחירות? להבנתי השוק של הוויטרות לא רע.

כמובן שצריכת הדלק נהיית רצינית יותר ויקרה יותר ברכב שכזה ביחס למאזדה ובנסועה גבוהה יכול להיות פקטור שצריך לתת לו דגש,

אבל לדעתי? אם אתה מתדגדג להשתדרג? תשדרג, תחפש וויטרה או רכב שטח דומה חדש יותר ותוסיף את מה שנדרש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה על התשובה.

שלי עם 98 אלף ק"מ

אני נוסע 10-12 בשנה.

הסוזוקי עם 125 אלף ק"מ.

הצריכת דלק אצלי (נוסע רק בין עירוני כמעט) 1 ל13 ק"מ בדקתי מספר פעמים.

אני מאמין שהסוזוקי 1 ל9? 8?

ואין לי כסף להוסיף זו הבעיה אבל הרצון חזק שזו גם בעיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
תודה על התשובה.

שלי עם 98 אלף ק"מ

אני נוסע 10-12 בשנה.

הסוזוקי עם 125 אלף ק"מ.

הצריכת דלק אצלי (נוסע רק בין עירוני כמעט) 1 ל13 ק"מ בדקתי מספר פעמים.

אני מאמין שהסוזוקי 1 ל9? 8?

ואין לי כסף להוסיף זו הבעיה אבל הרצון חזק שזו גם בעיה.

הגרנד ויטארה פחות חסכונית ממה שכתבת בעיקר בעיר אבל הנסועה שלך צנועה. היא חלשה יותר, נוקשה יתר במהמורות, תצטרך לותר על תאוצות שאתה מכיר מהספיריט, נוחה פחות והסלון אלמנטרי יותר. אבל היא רכב שטח לא רע בכלל בלשון המעטה, עם הילוך כוח ובקרת משיכה יעילה, עבירות שעולה על כל ג'יפון ואם מה שבא לך זה שטח אתה תהנה ממנה. אתה כותב "הרצון חזק שגם זו בעיה" נראה לי להיפך, אתה מת על משהו שהוא בהישג יד לך על זה ותהנה. גם הסחירות שלה טובה אם אחרי חצי שנה תעלה שאתה בעצם מעדיף טיילות על פני טיולים.

אגב, מבחינת שטח הדגם הקצר עדיף בגלל זוית בטן קטנה יותר וזוית נטישה גדולה יותר. אבל לא נשמע שעל ההתחלה אתה מתכנן שטח טכני.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
הגרנד ויטרה בכלל לא חסכונית- לא במנוע 2.0 ולא במנוע 2.4.

צפה לצריכת דלק של:

עירוני- 1 ל-3\4.

בין עירוני- 1 ל-6\7.

אני בספק שזאת צריכת הדלק האמיתית.

לאישתי יש סנטה פה מנוע 3.5 ליטר שעושה בעיר 1/6.5

פורסם

לא נכנס איתך לגבי רכבים אחרים.

הבחור מתעניין ומדבר על גרנד ויטרה.

אני עומד מאחורי מה שאמרתי בהודעה הקודמת.

זאת הצריכה האמיתית של הרכב.

מקסימום הוא יקנה ויראה שצדקתי :)

אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

• תוכן חדש...