Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...יש לי פיאט בראבו,כידוע אחת המחלות של האוטו היא האיכות של הידיות שלו...

הן נוטות להתפורר...

עכשיו כמובן שאפשר לקנות ידיות חדשות,בהזדמנות שהייתה לי יצא לי להחליף ידית אחת וגם היא הלכה בדרכה של אחיותיה...

מה אני יכול לעשות בכדי שלאיטלקיה יהיו ידיות נורמליות,הרי אם אני אקנה ידיות חדשות בסופו של דבר הן גם תלכנה במנהרה לכיוון האור....

חשבתי על לקנות חדשות ולצבוע אותם בלבן (צבע הרכב) אצל איש מקצוע...

האם יש פתרון אחר,איזה פטנט זול?!

תודה לעוזרים

פורסם

הידיות בבראבו / בראבה נשרפות מהשמש והפלסטיק מתחיל להתפורר.

דווקא צביעה יכולה להיות פתרון לא רע בכלל אם אתה נותן להן כמה שכבות טובות ומסיים עם CLEAR COAT בשביל לשמור על הגימור ולמנוע חדירת קרני UV לפלסטיק אפילו יותר... יש סוגים מיוחדים של CC שהם מיוחדים לנושא (כמו אלה שצובעים איתם מכסאות מנוע מ-Carbon fiber).

מוטי.

פורסם

לקנות חדשות ואז לצבוע אותן....

מוטי,אם אני אקח אותן לצבעי רכב הוא יעשה את זה עם כל הצבעים והשלבים שאמרת?!

אם כן מישהו מהארץ איפה יש אחד מומלץ שיסכים לצבוע שתי ידיות באזור המרכז?!

חשבתי על אפשרות גם לצפות בכרום...אבל האוטו לבן וזה לא הכי מתאים

אבל בכל מקרה התפוררות שלהן כבר מרגיזה!!!

פורסם

מניסיוני כבעל בראבו...

משום מה שמתי לב כי הידיות בבראבה נוטות להשתמר טוב יותר... אינני בטוח כלל מהי הסיבה אך ברכבי גם כן היו ידיות מפוררות והחלפתי לידיות בראבה אשר מצאתי בפירוקיה והן נשמרות היטב עד כה.

משנת 98 לפי דעתי גם ידיות הבראבו נשמרות טוב יותר.

עוד אופציה שחשבתי עליה אך לא התאפשרה בסופו של דבר היא החלפה לידיות המריאה. ידיות יותר נאות בצבע הרכב ואינן מתפוררות משנת 98 ואילך גם כן. החלפה לידיות המריאה כוללת כירסום קטן בפח הדלת אך אין זהו משהו רציני מדי.

בהצלחה!

...Spead is nothing without Control

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תסתכל בשירשורים על פנייה ליבואן , אני פניתי למרות שהייתי יד שניה ואחרי ויכוחים החליפו לי לסט השלישי ( כל שנה וחצי סט ) , שווה לנסות לדעתי כי זוהי בעייה ידועה ולא מקובלת .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

• תוכן חדש...