Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב , נסיתי לחפש בפורום בכדי לא להטריח בשאלה שכבר דנו עליה אבל לצערי לא מצאתי את השירשור המתאים .

יש לי מאזדה 2008 ספיריט , לאחרונה שמתי לב כי חסר לי שמן (מקל המדידה בחלקו התחתון)

מוזר לי מעט מכיוון שלפני כשנה בוצע טיפול שמן מלא , אז אני מאמין כי יש נזילה , עד אשר אני אגש לטפל בנושא

כמה נורא זה יהיה לקנות שמן מתאים למאזדה ופשוט להוסיף ?

תודה מראש

פורסם

זה בסדר מותר להוסיף שמן מתאים.

אבל כמה כבר חסר ? כמה ק"מ הרכב עבר ? לפעמים כשהמנוע מתיישן הוא מתחיל לשרוף שמן וזו לא חייבת להיות נזילה\הזעה.

בנוסף אם עברה שנה מהטיפול הקודם כנראה שהגיע זמן לטיפול הבא.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מוזר לי מעט מכיוון שלפני כשנה בוצע טיפול שמן מלא

1- לא יודע כמה נסעת אבל זה נורמלי שהמנוע ישרוף כליטר לשנה.

2- אל תוסיף - זה כבר זמן להחליף שמן ומסנן.

3- לא חובה, אבל מאד רצוי תמיד להוסיף שמן מאותו יצרן, דגם וצמיגות כמו זה שיש במנוע.

פורסם
בוקר טוב , נסיתי לחפש בפורום בכדי לא להטריח בשאלה שכבר דנו עליה אבל לצערי לא מצאתי את השירשור המתאים .

יש לי מאזדה 2008 ספיריט , לאחרונה שמתי לב כי חסר לי שמן (מקל המדידה בחלקו התחתון)

מוזר לי מעט מכיוון שלפני כשנה בוצע טיפול שמן מלא , אז אני מאמין כי יש נזילה , עד אשר אני אגש לטפל בנושא

כמה נורא זה יהיה לקנות שמן מתאים למאזדה ופשוט להוסיף ?

תודה מראש

אין שום בעיה שתוסיף שמן.

עדיף כזה שמתאים ספציפית לרכב שלך עד הטיפול.

אם עברה שנה אז לא למשוך ולא לנסוע עוד הרבה עם שמן בקו תחתון.

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...