Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הדגם של 2013 עולה 70, אז ב50 אפשר למצוא 2011, אולי אפילו 12, תלוי בתת דגם, יד (פרטי או ליסינג) וקילומטראז'.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מדבר רק על הדור הקודם, לפני הקורולה כמו שלך, ואדים. (לא אוהב אותה למרות שזאת קפיצת מדרגה).

שואל, כי בא לי על אחת כזאת כבר המון זמן אבל הן יקרות TOO MUCH.

פורסם

בין 50000 ל-55000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אני מדבר רק על הדור הקודם, לפני הקורולה כמו שלך, ואדים. (לא אוהב אותה למרות שזאת קפיצת מדרגה).

שואל, כי בא לי על אחת כזאת כבר המון זמן אבל הן יקרות TOO MUCH.

אני מסכים,

הקורולה החל מהדור של הגיר הרציף עברה משהו רע מאוד כרכב(לא כשם והאגדה), המנוע נהיה עם חסר מחץ(באף דור של הקורולה לא זכור לי תחושה מבעסת כ"כ מהמנוע - נהגתי גם על ידנית והתאכזבתי באותה המידה), מתלים רכים ורוכנים ברמה זוועתית ותחושה כללית מבעסת הרבה יותר מהקודמות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם ב 2009 נמכרו אוטומטיות ( במקביל לרובוטיות ), והמחיר 45-50 אלף שקלים (רובוטית שווה עשירייה פחות ). כמובן, GLI עדיפות על SUN.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...