Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן סגסוגת... סגסוגת שמבוססת על אלומיניום.. בג'אנטים האלה יש פחות מגנזיום ממה שיש לי נוצות ורודות על הגב (לכן אני תמיד נשאר עם החולצה עלי :wink:!).

זה הזמן לבדוק את מקורות המידע שלך, את כמות המכוניות שמיוצרות עם חישוקים שאכן עשויים ממגנזיום אפשר לספור על יד אחת (פורשה קאררה GT למשל).

מוטי.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ליאור

הכל כמובן עניין של טעם אישי , יכול להיות שאתה סתם משועמם מהרכב , ואולי הגיע הזמן להתחיל לפזול לכיוונים אחרים שיותר יספקו אותך {לא מחייב}.

לדעתי ה-121 לא צריכה אפילו חישוקים , זה פשוט לא באופי שלה , אבל אם זה מה שעושה לך את זה..

תתמקד יותר בפנים הרכב ,הרי שם אתה נמצא בזמן הנהיגה :ריפודים , רדיודיסק חדש , משענת יד וכד'

GOT סחוג?

פורסם

אני מת להחליף ת'אוטו אבל הוא פשוט משרת אותי ממש טוב.

הקילומטרז' שלו נמוך מאוד יחסית לרכב משנת 95, שקניתי אותו הוא היה יד ראשונה מ-2 רופאים, בכל מקרה כרגע הוא עומד על 88,000 קילומטרים שזה שום דבר. אני מחפש אבל יונדאי קופה כמה שפחות מכוסחת עם כמה שפחות קילומטרים אבל כל מה שמצאתי עד עכשיו זה לפחות יד שלישית ולפחות 130,000 קילומטרים...

אתה צודק לגבי פנים האוטו, אבל מה אפשר לשפר בחוץ, אפילו בקטנה...?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

למגנזיום יש תכונה אחת בולטת אשר הופכת אותה למתכת המועדפת לג'אנטים - מגנזיום הינו חומר אשר בולע זעזועים ברמה גבוה מאוד.

יש לו שלוש תכונות אחרות שהופכות אותו לבעייתי מאוד בתור ג'אנט:

1. יקר להחריד.

2. מאוד דליק.

3. בעת הבעירה, הגזים שלו מאוד רעילים.

תשאלו כל מהנדס של מרצדס, הוא יספר לכם על הסילבר ארואוו שנבנתה ממגנזיום ומה היה בסופה.

בברכה, יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ליאור

אני לא מבין את החישוב

יד 3

ו130 אלף קילומטרים

לאוטו ספורטיבי מהשנים 96-7

זה יוצא ... קצת פחות מ15 אלף ק"מ לשנה ( שזה מתחת לממוצע ) ויד סבירה ביותר.

אולי תבדוק את מצב האוטו ולא תלך לפי אמונות תפלות ( מרופא... ) ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יניב, שכחת עוד שניים -

למגנזיום יש תכונה אחת בולטת אשר הופכת אותה למתכת המועדפת לג'אנטים - מגנזיום הינו חומר אשר בולע זעזועים ברמה גבוה מאוד.

יש לו שלוש תכונות אחרות שהופכות אותו לבעייתי מאוד בתור ג'אנט:

1. יקר להחריד.

2. מאוד דליק.

3. בעת הבעירה, הגזים שלו מאוד רעילים.

4. כאב תחת מלכותי לעבוד איתו.

5. התנגדות לקורוזיה נמוכה בהרבה מזו של אלומיניום.

מוטי.

פורסם
שקניתי אותו הוא היה יד ראשונה מ-2 רופאים
:shock::crazyeyes:shock2:

זה הדבר הכי גדול ששמעתי. מעניין אם לוי יצחק מוסיף על זה במחירון המשוקלל...

:roflmao::hihi::silly::loco:

פורסם

אני לא הייתי קונה את האוטו הזה בחיים!!!

אם שני רופאים צריכים בשותפות לקנות כזה אותו זול, כנראה שאין להם גרוש על התחת אפילו בשביל לתקן פנצר.

איך קוראים להם שנדע להמנע מהם:-P .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ג'נט 18 אינץ' נכנס שם? :)

בינבה תשאר בינבה. בנות מתות על הרכב הזה, אז תעשה פוליס וקס ותדגיש את האדום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

1. אם הייתה לי בימבה הייתי צובע אותה בוורוד ומארגן פטמה מפיבר על הגג. שד ענקי ולמבורגיני קונטאש הם שני חלומות הילדות שלי.

2. בתור אדם שעובד מול סגל רפואי כל יום במסגרת מקום העבודה, אני חייב לשבור את המיתוס - לרכב מרופא צריך דווקא להוריד במחירון! חלק גדול מהרופאים בהם נתקלתי הם בעלי ידע טכני לא מבריק, נטיה להתעלם ולזלזל בכל דבר טכני שאינו רפואי נטו, והזנחה של כל נושא שאינו משליך על חוליהם או על כיסם. כנראה שזה המחיר שמשלמים על כניסה למסלול של 7 שנות לימוד אינטנסיביות ואחריהן שנים של 22 שעות עבודה ביממה.

3. יש בימבות עם קיטים. הנה אחת:

http://www.mazda-team.de/gallerie/121/01.jpg

אבל לדעתי התוצאה של דבר כזה היא בערך כמו נסיון להדביק למוישה אופניק שיני ערפד. לא נראה אמין. נראה אפילו מגוחך.

לך על הפטמה. הכיטוב.

• תוכן חדש...