Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. אם הייתה לי בימבה
בינבה

3. יש בימבות עם קיטים.
בינבות

ומסע הצלב נמשך

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך לשפר בימבה ב3 דרכים:

1.למכור את הבימבה.

2.לקנות הונדה סיוויק (עדיף שכבר התחילו "לשפר אותה- שיהיה יותר קל!)

3.לשפר\להמשיך לשפר אותה!! -(אה כן ואם תצטרך עזרה שמעתי שהם פתחו אתר עכשיו...)

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

:-D אתה כנראה לא מבין לאיזה תגובת שרשרת אתה עלול לגרום..

אתה יכול לדמיין את המשפט הבא? :"יאאא ממי תראה איזה חמוווווודי יש לו דובי בגלגל!! תקנה גם!!"

תן לי להזכיר לך רק שה"עזר כנגדו" שלנו אחראיות למכת כלבלבי הדשבורד "המרגיעים":evil:

GOT סחוג?

פורסם

האמת חשבתי למכור את הבימבה ולקנות האצ'בק, אין לי ז*ן פשוט להתחיל את מסע החיפושים בין כל ערס מצוי שכיסח ת'אמא של האוטו והוריד לו קילומטרז' והכל... אם הייתי יודע על איזה האצ'בק שמורה דרך מישהו שאני מכיר איכשהו ישר הייתי קופץ על המציאה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

פספסתם פספסתם את הנקודה העיקרית

הנקודה העיקרית?בימבה אדומה אי אפשר לשפר...רק אם היא כחולה...

פורסם

הצחקת אותי. אין על אוטו אדום, אדום עדיף מאשר כחול לא משנה איזה רכב בכלל, אדום יותר מושך ת'עין ויותר מרהיב, זו דעתי לפחות...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
הצחקת אותי. אין על אוטו אדום, אדום עדיף מאשר כחול לא משנה איזה רכב בכלל, אדום יותר מושך ת'עין ויותר מרהיב, זו דעתי לפחות...

אם היתה לי בימבה לא ממש הייתי רוצה שתמשוך את העין...:shock:

אדום זה צבע מרהיב? צודק! על למבורגיני... פורשה למינהם... וכו' וכו'.

על מאזדה בימבה- לא!

אפילו על הנייר זה לא הולך- סתכל!-> מאזדה בימבה . אין! לא הולך! :)

ד"א, למרות שאני מאחל לך ר-ק הצלחה במכירת הרכב אם וכאשר תרצה למכור,

אתה צפוי לכאבי ראש לא קטנים. רכב בצבע אדום קשה למכור פי כמה מרכב בצבע רגיל.

למה? פשוט כי ישראלים לא חובבים רכב סטנדרטי בצבע אדום. אתה כבר תראה.

קוסמטיקה- הייתי הולך על הגבהה של 4 אינץ', עובר לצמיגי 100% שטח 33 אינץ' של GOODYEAR, מגן גחון ועוד ועוד... אבל לפני כן תעיף תמאזדה 121 הזאת. לדודה שלי יש כזאת לבנה, והרכב פשוט מזעזע. ביצה על גלגלים.

בקיצור,

אין איך לעשות את האוטו הזה יפה. נכון שהוא אמין. הוא מאזדה. שקול מאזדה אחרת. ושיהיה רק בהצלחה.

-ארז-

פורסם

six זה לא נכון מה שאמרת לגבי הצבע..

בחורות מאוהבות ברכב הזה אני לא חושב שיהיה לו קשה מדי למכור.

GOT סחוג?

פורסם

אני הייתי משאיר אותו ככה. מסדר לו פחחות, ומתקן פגיעות צבע. חישוקים יראו טוב על הרכב.

הנה סימולטור של חישוקים למאזדה שלך. (רק תבחר יצרן ואת הדגם)

http://www.wheelwright.co.uk/cgi-bin/evoweb.dll/wheels.65273EF15884398?form=web_framecontent&page=174

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם לא תמצא חישוקי "דובי" מגניבים מסגסוגת אולי תתפשר על טאסות פלסטיק של יארים מהשנים הראשונות

(עד 2001 כולל אם איני טועה) שמתאימים בגודל ועם קצת דמיון יכולים להזכיר מעין "דובי" במרכז

וגם תשאר מן הסתם עם עודף לעץ ריח או דיסק למראה.

המחיר הרשמי אצל היבואן הוא שחיטה לאור יום: 360ש"ח + מע"מ (!!!), כמו ג'נט מגנזיום!

...אבל יש מפירוק, .....או במוסכים המורשים בשיחת קומבינה עם מנהל המחסן, כ-100ש"ח והטאסה המשומשמת כחדשה שלך.

• תוכן חדש...