Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך את עזרתכם בבחירת רכב אוטומט עד 45,000 ש"ח, הכי חשוב שיהיה אמין וחסכוני, גם בדלק וגם בעלויות אחזקה, מנוע לפחות 1.3 (המעט שנסעתי עם מכוניות קטנות הרגיש לי שהמנוע מתאמץ מדיי) נוסע בערך 30,000 ק"מ בשנה, בעיקר בין עירוני אבל גם בתוך העיר.

אני מתלבט בין 2 הדגמים שבכותרת, אבל כמובן שפתוח לשמוע עוד הצעות.

אני יודע שבמחיר הזה רכב היברידי יהיה משנתון נמוך מאוד, השאלה היא עד כמה באמת זה חוסך והאם זה כדאי?

תודה!

פורסם

גיר ידני אופציונלי?

המערכת ההיברידית של הג'אז IMA היא סוג של בדיחה עצובה, מפיק רק 14 סוסים ומעט קג"מ (אבל זמינות הכוח טובה), הוא בכלל מותקן על גלגל התנופה ובניגוד ליאריס HSD לא יכול להניע את הרכב בהנעה חשמלית פרופר.

הייתי הולך על הג'אז הרגילה ולא על ההיברידית, יותר קלה, מעט יותר סוסים, ואין סוללות כבדות שתופסות מקום ושבסוף תצטרך להחליף אותן.

פורסם

לג׳אז ההיברידית יש כשל במנוע, טבעות האטימה מתבלות הרבה לפני שהמנוע צובר 100K ק״מ.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

חדשות מהחברה? אין ג'אז היברידית חדשה, יש 1.3 חסכוני מאוד, רק לטיוטה יש היברידי. מניח שהייתי הולך על הג'אז בזכות המרווח העדיף, האבזור הטוב, מערכות הבטיחות המקוריות והמחיר הזול.

לא חושב שיש יאריס היברידית בתקציב שלך.

מיצובישי ספייס סטאר תוכל לענות על הדרישות שלך, אמנם מנוע 1.2 אבל הרכב קל (פחות מ-900 קילו, בעוד שרוב רכבי הסופר מיני נעים על 1.1-1.2 טון) ואמין (רק שים לב לבלאי יחסית גבוה של רפידות הבלם). חסכונית מאוד, גם בדלק וגם בטיפולים.

פורסם

לאחד החברים שלי יש את היאריס ההיברדית שנתון 2012 והוא מאוד מרוצה היא חסכונית מאוד

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם (נערך)
חדשות מהחברה? אין ג'אז היברידית חדשה, יש 1.3 חסכוני מאוד, רק

אכן, אין ג׳אז היברידית בדגם החדש לכן אני מניח שפות״ש מתכוון למשומשת. הדגם ההיברידי ששווק סובל כאמור מכשל סדרתי.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קודם כל תודה לכולם, מהיברידי ירדתי כרגע בעיקר שלא נראה שאפשרי להשיג בתקציב שלי.

user-offline.png לשאלתך ידני לא אופציה בגלל אישתי.

אפשרי דיזל, יש לך הצעות במסדרת התקציב לרכב שיענה על הדרישות?

ראיתי שהונדה גאז' קשה מאוד למצוא זה לחיוב או לשלילה לדעתכם?

נראה שכרגע אני מתמקד ביאריס, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות שלה, וכמו כן על מה לשים דגש.

תודה

פורסם
קודם כל תודה לכולם, מהיברידי ירדתי כרגע בעיקר שלא נראה שאפשרי להשיג בתקציב שלי.

user-offline.png לשאלתך ידני לא אופציה בגלל אישתי.

אפשרי דיזל, יש לך הצעות במסדרת התקציב לרכב שיענה על הדרישות?

ראיתי שהונדה גאז' קשה מאוד למצוא זה לחיוב או לשלילה לדעתכם?

נראה שכרגע אני מתמקד ביאריס, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות שלה, וכמו כן על מה לשים דגש.

תודה

אכן קשה למצוא ג'אז והטובות נעלמות תוך שעות ספורות מיד2 . אני ניסיתי לאחרונה לקנות כזו והתיאשתי

יאריס היתה לי פחות נוחה וגם תא מטען קטן יותר . לזכותה יאמר שיש מבחר יותר גדול בשוק

פורסם

הג'אז נחטפות בגלל מוניטין האמינותת בשילוב העובדה שמציעות מרחב פנימי חסר תחרות לרכבי סופר מיני.

ליאריס יש מוניטין אמינות רציני אבל לא את יתרון המרחב

פורסם

שים לב שהיאריס צפופה, למקרה שאתה חושב להסיע איתך נוסעים נוספים.

בקטגורית הסופר מיני יש לך גם את טויוטה ספייס ורסו בתקציב הזה בערך.

בתקציב הזה אכן בעייתי למצוא רכב חזק יחסית וגם חסכוני.

הייתי שוקל לחפש טויוטה פריוס משנת 2010 שתתן לך צריכת דלק טובה ומנוע שיסחוב טוב יותר מאשר 1300.

או לרכוש רכב משפחתי עם מנוע 1600 בתקציב זול יותר ולעשות הסבה לגז,שזה נושא שאתה צריך לברר בנפרד.

• תוכן חדש...