Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הספלאש קיבלה 4 כוכבי בטיחות וזה שיקול שצריך לקחת בחשבון:

http://www.euroncap.com/en/results/suzuki/splash/15777

אין אפשרות להתפשר על גיר רגיל בכלל? כי אם זו נסיעה מחוץ לעיר כמעט ולא משתמשים בהעברת הילוכים ואז סופר מיני ידנית תהיה פתרון מעולה לנסיעה כזו בתקציב הזה.

הונדה ג'אז היברידית לא הייתי לוקח בגלל הבעיה שהרבה מתלוננים על המנוע (אותו מנוע כמו באינסייט) אבל אולי גם ג'אז רגילה יכולה להיות אופציה.

מעבר לכך: אני בעלים של I20 וגם אנחנו נוסעים לא מעט (בערך 25-30 אלף לשנה).

בנסיעה רגועה מחוץ לעיר, צריכת הדלק סביב 1:15 - 1:14, לא סופר חסכוני אבל בהחלט אפשר לחיות גם זה (למרות שאישית, אני לא אוהב את הרכב הזה).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הספלאש חסכונית על הנייר, בפועל רכב שמצריך 80% מצערת בשביל לזוז מעמידה לא ממש יחזיק מיכל סטנדרטי לאורך זמן.

פורסם

תודה לכולכם על התשובות!

לצערי ידני לא בא בחשבון.

הספלאש לפי מה שבדקתי באמת לא כ"כ חסכונית.

הונדה גאז לא מצאתי משהו נורמלי. יאריס/וארסו בתקציב שלי אפשר למצוא רק שנתונים 2009-2010, אז התחלתי לחשוב אולי כדאי להתפשר קצת לכיוון מיקרה/ספייס סטאר ולעלות בשנתון ל2013-2014.

מה אתם אומרים?

פורסם

המיקרה גם לי לא היתה נוחה, מחר אני יבדוק את הספייס סטאר, את האמת אני לא מצפה להבדלים משמעותיים...

ההתלבטות העיקרית כרגע היא אם "להתפשר" על ספייס סטאר/מיקרה בתמורה לשנתון גבוה יותר, או שעדיף הונדה גאז/יאריס בשנתונים יותר נמוכים מה דעתכם?

פורסם

אתה בטוח? אני הבנתי שהספלאש חסכונית מאוד..

תודה לכולכם על התשובות!

לצערי ידני לא בא בחשבון.

הספלאש לפי מה שבדקתי באמת לא כ"כ חסכונית.

הונדה גאז לא מצאתי משהו נורמלי. יאריס/וארסו בתקציב שלי אפשר למצוא רק שנתונים 2009-2010, אז התחלתי לחשוב אולי כדאי להתפשר קצת לכיוון מיקרה/ספייס סטאר ולעלות בשנתון ל2013-2014.

מה אתם אומרים?

פורסם

4 כוכבים זה טוב או רע?

הספלאש קיבלה 4 כוכבי בטיחות וזה שיקול שצריך לקחת בחשבון:

http://www.euroncap.com/en/results/suzuki/splash/15777

אין אפשרות להתפשר על גיר רגיל בכלל? כי אם זו נסיעה מחוץ לעיר כמעט ולא משתמשים בהעברת הילוכים ואז סופר מיני ידנית תהיה פתרון מעולה לנסיעה כזו בתקציב הזה.

הונדה ג'אז היברידית לא הייתי לוקח בגלל הבעיה שהרבה מתלוננים על המנוע (אותו מנוע כמו באינסייט) אבל אולי גם ג'אז רגילה יכולה להיות אופציה.

מעבר לכך: אני בעלים של I20 וגם אנחנו נוסעים לא מעט (בערך 25-30 אלף לשנה).

בנסיעה רגועה מחוץ לעיר, צריכת הדלק סביב 1:15 - 1:14, לא סופר חסכוני אבל בהחלט אפשר לחיות גם זה (למרות שאישית, אני לא אוהב את הרכב הזה).

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...