Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

ההורים שלי מעוניינים להחליף מזרן זוגי (גודל סטנדרטי של מזרן זוגי).

הם די עסוקים ולכן אני רוצה לעזור להם ולצמצם למספר חנויות ומזרונים שהם יוכלו ללכת

ולנסות בעצמם לשכב ולראות אם מתאים.

הבעיה היא שבכל התחום הזה בארץ לא ניתן להשוות מחירים כי כל חברה רושמת שמות אחרים

ולכן אתה יכול לקנות מזרן ב4000 שקלים שמישהו אחר קנה ב4.5 ואחת אחרת רכשה ב3.5.

בעיקרון לי יש מזרן זוגי מאד נוח שרכשתי ב2500 לפני 4 שנים רציתי להמליץ להם אליו אך הבעיה

היא שעכשיו הוא מתומחר ב4500 שקלים ואין שום מצב שזה הגיוני ולכן מוותר.

התקציב שלהם הוא די גמיש , רוצים להגיע למקסימום איכות +נוחות+ שיחזיק הרבה זמן עד 5אלף (אפשר לחרוג מעט אם ממש שווה). ההעדפה היא ללא יותר מדי קשה אך גם לא רך מדי (עדיף עם שכבת וויסקו )

אשמח לשמוע מחברי פורום שרכשו בזמן האחרון מזרנים ויכולים לתת המלצות

או כאלו שעובדים בתחום .

תודה ושבוע טוב לכולם

פורסם

הזמנתי בסופש האחרון מזרן זוגי עמינח דגם רותם ב2500 שח במידות 160/190.

כמו שאמרת,התופעה של מזרנים של חברות עם דגם שהוא בלעדי לחנות x או y די נפוצה.יש כמה דגמים שיש להם שמות אוניברסלים שבהם כדאי להתמקד במידה ורוצים לערוך השוואת מחירים.המזרן שבחרתי קשה יחסית וההתלבטות הייתה מול מזרנים קשים גם כן של פולירון וגומאוויר.לפולירון יש דרגות קושי למזרנים(ה5 היה לי הנוח ביותר). בכל מקרה, כמו בעולם הרכב,נסיעת מבחן מאוד מומלצת . בתקציב שציינת יש לא מעט אופציות(הדגם שבחרתי,הסדרה הירוקה של פולירון).מומלץ לבוא עם סבלנות ויכולות מיקוח כי המחיר גמיש מאוד ברוב המקומות בהם יצא לי לבקר(בין 500 ל1500 שח הבדל לקראת סגירה)

פורסם
שלום לחברי הפורום

ההורים שלי מעוניינים להחליף מזרן זוגי (גודל סטנדרטי של מזרן זוגי).

הם די עסוקים ולכן אני רוצה לעזור להם ולצמצם למספר חנויות ומזרונים שהם יוכלו ללכת

ולנסות בעצמם לשכב ולראות אם מתאים.

הבעיה היא שבכל התחום הזה בארץ לא ניתן להשוות מחירים כי כל חברה רושמת שמות אחרים

ולכן אתה יכול לקנות מזרן ב4000 שקלים שמישהו אחר קנה ב4.5 ואחת אחרת רכשה ב3.5.

בעיקרון לי יש מזרן זוגי מאד נוח שרכשתי ב2500 לפני 4 שנים רציתי להמליץ להם אליו אך הבעיה

היא שעכשיו הוא מתומחר ב4500 שקלים ואין שום מצב שזה הגיוני ולכן מוותר.

התקציב שלהם הוא די גמיש , רוצים להגיע למקסימום איכות +נוחות+ שיחזיק הרבה זמן עד 5אלף (אפשר לחרוג מעט אם ממש שווה). ההעדפה היא ללא יותר מדי קשה אך גם לא רך מדי (עדיף עם שכבת וויסקו )

אשמח לשמוע מחברי פורום שרכשו בזמן האחרון מזרנים ויכולים לתת המלצות

או כאלו שעובדים בתחום .

תודה ושבוע טוב לכולם

יש בתחום הזה קומבינות שלא יאומנו. אותו המזרן רק עם שם אחר מתומחר ב-40% יותר.

אנחנו רכשנו בסופו של דבר 2 מזרני יחיד של עמינח. אני לקחתי קשיח ואשתי רך.

בחיבור בין המזרנים שמנו ספוג משולש ועליו מגן מזרן. לא מרגישים תזוזות של הצד השני ולא נופלים במרווח בין המזרנים.

יצא משמעותית זול יותר ממזרן דומה ושנינו מאוד מאוד מרוצים.

פורסם

ממליץ לקפוץ לחנות המפעל של פולירון בקיבוץ זיקים.

המזרונים ללא קפיצים מגיעים עם 10 או 14(לא באמת זוכר) שנות אחריות שכוללת שקיעות, יש גם כריות ויסקו מאוד נוחות בפחות מ300 ש"ח.

פורסם

לגבי הכריות, פולירון מוכרים את הכריות האלו בחניות הפזורות ברחבי הארץ ב150 שח.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לגבי הכריות, פולירון מוכרים את הכריות האלו בחניות הפזורות ברחבי הארץ ב150 שח.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כשהייתי אצלם היו לפחות 3 סוגי כריות החל מ120 ש"ח.

פורסם

נתקלתי בפרסומת הזאת בפייסבוק, מזרון תוצרת ישראל בשם SPENCER אולי שווה בדיקה. 2700 ש"ח במידה שרצית, ואפשרות להשתמש בלי האריזה למשך 100 לילות, ואם לא מרוצים - כל הכסף בחזרה, בלי לשלם על משלוח. ככה לפחות הם מתחייבים.. צריך לבדוק את האותיות הקטנות כמובן.

http://www.spencer.co.il/160-200

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...