Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, בחיפושי אחרי מיצובישי גרנדיס נחלתי כבר מספר תבוסות...

כל רכב שמתפרסם ואני שם עליו עין (קילומטראז'ים סבירים) נמכר לפני שאני בא מרמת הגולן לראות אותו...

כעת ישנה אפשרות של רכב משנת 2006 אמנם אך יד ראשונה, טיפולים מוסך מורשה ו153,000 ק"מ.

נשמע כדאי או שהשנתון ישן מדי?

והאם מישהו יודע מה ההבדלים בין דגם ספורט לקומפורט וכו'? (בלוי יצחק הספורט מתומחר גבוה יותר וביד 2 הפוך. אבל מה ההבדל בתכלס?)

פורסם

לא רואה שום בעיה, אם הרכב מטופל היטב בסה"כ מדובר בשנתון סביר עם ק"מ סביר.

האם יהיו תקלות? סביר להניח שכן כמו בכל רכב משומש.

האם יהיו יותר תקלות ממודל חדש יותר בשנתיים שלוש? או שכן או שלא.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

ועוד משהו - הוא דורש עליה הרבה מעל המחירון...

בלוי יצחק במיוחד המחירון מושפע בעיקר מהשנתון והרבה פחות מהקילומטראז'.

ואז רכב כזה, שבגלל קילומטראז' סביר ויד ראשונה נמכר גבוה יוצא 25% יותר מהמחירון של לוי יצחק.

מה שמעלה את שאלת הכדאיות...

פורסם

אם אני ראיתי נכון הוא מבקש ביד 2 40 אלף,כלומר בערך במחיר הזה ניתן לקנות אחת ממודל 2007 אבל עם ק"מ גבוה יותר,לדעתי המחיר שהוא מבקש הגיוני,ראשית המבחר מאוד מצומצם,לא רק ב2006 אלא גם ב2007,לפי איך שהוא מתאר ולפי הנתונים הייתי מתקשר כבר עכשיו לקבוע פגישה,לדעתי הרכב ימכר מהר מאוד.

כמובן לקחת לבדיקה.

SPORT זאת הרמת איבזור הגבוהה יותר,ומוסיפה חלון שמש קדמי ואחורי,ומוטות נשיאה שגם ניתן לראות אותם בתמונות שהוא פירסם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפעמים רכבים שהם לא נפוצים כמו הגרנדיס שבקושי קיימים ביד2, נמכרים מעל המחירון במיוחד לרכב שמור עם נתונים טובים,איני מכיר את השוק בקטגוריה הזאת,אבל אולי זה המצב שם.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדכון - הרכב נמכר תוך כמה שעות מרגע שפורסם בדיוק במחיר שהתבקש, ב-8,000 מעל המחירון... (סה"כ 40,000).

כעת יש לי אופציה לגרנדיס 2009, יד 2, 145000 ק"מ.

מצב פח ופנים מעולה. טיפולים במורשה. נקנתה בליסינג מימוני. מחירון משוקלל 40,500, מבקש 50,000. אומר שלא ממש גמיש...

סביר?

פורסם

כמו שחשבתי,הרכב ימכר מהר,כלומר זה מסוג הרכבים ששמורים נמכרים מעל המחירון כי אין כמעט מבחר.

זה הרבה מעל המחירון אבל כמו שראית הרכבים הללו כניראה נמכרים ככה.

אל תנסה ישר להוריד מחיר בטלפון,תיפגשו,תיראה את הרכב ואז תנסה אם יראה שאתה רציני אולי טיפה יתגמש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תודה. הליסינג המימוני לא אמור להטריד אותי, נכון?

ואיך נחשב הדגם excutive?

כמו שחשבתי,הרכב ימכר מהר,כלומר זה מסוג הרכבים ששמורים נמכרים מעל המחירון כי אין כמעט מבחר.

זה הרבה מעל המחירון אבל כמו שראית הרכבים הללו כניראה נמכרים ככה.

אל תנסה ישר להוריד מחיר בטלפון,תיפגשו,תיראה את הרכב ואז תנסה אם יראה שאתה רציני אולי טיפה יתגמש.

פורסם

אתה יכול להיכנס לאתר כמו icar ולראות את רמת האיבזור.

פורסם

תודה על כל התשובות.

סתם ככה - עם כזה ביקוש, לא כדאי ללכת אולי על מאזדה 5? יותר זולה ויש ממנה יותר רכבים מה שמוריד את המחיר ומגדיל את כושר המיקוח.

או ש... לא סתם זה הביקוש לגרנדיס ובסופו של דבר שווה לשלם את המחירים האלו?

כמובן שתלוי בצרכים והעדפות אישיים של כל אחד ובכל זאת אני מתכוון באופן כללי, מבחינת הרמה האובייקטיבית של הרכב.

פורסם

אלה רכבים שונים, עם מרחב פנים הרבה יותר מצומצם במזדה, עם חלוקה בשורה השניה ל 2.5 מושבים, ללא בגאז' כאשר כל המקומות מאויישים.

תראה שמזדה 5 מספיקה לכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רכב הוא ההפך הגמור מתכשיט. ככל שיש יותר ממנו, כך יותר קל לך לתחזק אותו.

אם יש רכב זהה שנותן לך את מה שנותן הגרנדיס, רק בלי לבזבז כסף מיותר מעל המחירון ועל הדרך גם נותן לך רכב צעיר יותר - אז איזו סיבה יש לך להינעל על הגרנדיס?

אם ניקח בחשבון שאתה גר בפריפריה רחוקה ויש מצב טוב שהמוסך המורשה של מיצובישי רחוק ממך ומוסך רגיל לא בהכרח מכיר את האוטו - אז בכלל כדאי להתמקד במאזדה 5.

פורסם

כרגע מספיקה - אנחנו עם 4 ילדים.

אבל א. תיתכן התרחבות משפחתית בעתיד... ב. הנוחות למשל של מזגן מאחורה נראית לי משמעותית.

החיסרון של הגרנדיס - צריכת הדלק - פחות משמעותי לנו כי הרכב מתוכנן לשמש בעיקר לנסיעות משפחתיות בנוסף לרכב קטן לנסיעות היומיומיות.

לכן החלטנו ללכת על גרנדיס.

השאלה אם במחירים האלו ובביקוש הגבוה מול היצע נמוך זו עדיין עסקה משתלמת.

• תוכן חדש...