Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופני שטח מאובזרים++ - Giant Anthem 29

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היות ובחצי שנה האחרונה אני לא מוצא פנאי לרכיבות, החלטתי שכנראה הגיע הזמן לצאת מהתחום.

האופניים שלי נרכשו כשלדה בלבד (אלומיניום) במידה M, ועליהם הורכבו רכיבי קצה:

SRAM XX1 Crankset

XTR rear derailleur

XT shifter & breakset

lightweight WTB rims , HOPE PRO2 hubs

FOX Factory 120mm fork (KASHIMA)

FOX RP2

1X10 יחס העברה, 32 שיניים מקדימה 42 מאחורה --> לא חסר כלום.

וכו' וכו' -

קיצר, בנויות כאופני (כמעט)קצה. המשקל בהתאם: 12 ק"ג רטוב.

הג'יאנט נבחרו תודות למשקל שלדה נמוך ושיטת השיכוך, מאסטרו למי שלא מכיר (נתבעו ע"י TURNER על הפרת זכויות יוצרים... :o ). האופניים 'קשיחים' יחסית ומציעים בובינג (נדנוד בעת פידול) אפסי, יחד עם היתרונות של שיכוך מלא. מרגיש כמו לרכב על ז"ק בעליות וש"מ בירידות - תענוג לסטראבה!

אופניים חדשים ברמה כזו יעלו סד"ג של 17-20,000 ש"ח כתלות במותג, אני מבקש פחות מחצי.

מי שמכיר אותי מהפורום יודע באיזו רמה של פדנטיות הציוד שלי נשמר.

17093057_10155105738088573_2130491810_o.jpg

עוד פרטים - בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...