Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Panamera Sport Turismo - כי גם פורשה יכולה להיות סטיישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצגה גרסת סטיישן "פרקטית" לפורשה פנמרה.

מעכשיו אפשר להשאיר את הקאיין בחניה, ולנסוע לטיול המשפחתי עם הספורט טוריסמו. אפילו הסבתא תוכל להצטרף בזכות מקום ישיבה חמישי, יחד עם תיק גב קטן משלה (+30 ליטר לתא המטען).

בתור חובב סטיישנים, וחובב פורשה, לי השילוב הזה נראה מעניין משהו :lol:

מחיר? החל מ-$97,250 בארה"ב.

panamera-sport-turismo-3.jpg?itok=QB-tvROX

2017-porsche-panamera-sport-turismo-inline2-photo-676619-s-original.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=ZtaF0LFewdM

https://youtu.be/ZtaF0LFewdM

פורסם

אם נשים בצד את העובדה שהיא מדהימה, לא הבנתי את ההגיון.

מי שיש לו כסף לפורשה פנמרה רגילה, הגיוני שיש לו את הממון לרכב נוסף שישמש אותו בטיולים או בנסיעות בהן נדרש מקום.

אז מי הרוכש הפוטנציאלי של המכוניות "המשולבות" האלו?

פורסם

יותר יפה מה״רגילה״

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קצת מוזר לראות פורשה סטיישן,אבל לפחות ניראית טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נראית לא רע, לטעמי - ועדיין מעדיף את הרגילה, עם עיצוב הפאסטבק.

לגבי המושב החמישי, מול הקונסולה הרחבה ופתחי המיזוג - אולי רק לילדים קטנים עם/בלי בוסטר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מדהימה אין מילים - באירופה אוהבים סטיישן ורואים אותם בכל מקום - להיט מכירות בטוח באירופה הקלאסית

פורסם
אם נשים בצד את העובדה שהיא מדהימה, לא הבנתי את ההגיון.

מי שיש לו כסף לפורשה פנמרה רגילה, הגיוני שיש לו את הממון לרכב נוסף שישמש אותו בטיולים או בנסיעות בהן נדרש מקום.

אז מי הרוכש הפוטנציאלי של המכוניות "המשולבות" האלו?

המוני אירופאים שחושבים שסטיישן זה אחלה דבר שבעולם?

ולא הם לא עשירים במיוחד - מה שפה בארץ נתפס כרק לעשירים גדולים קיים שם אצל הרבה מאוד אנשים.

סע קצת בגרמניה ובאירופה בכלל ותראה כמה רכבי יוקרה סטיישן חורכים את האספלט - ספוילר... אפילו יותר מסדאן

פורסם

סע קצת בגרמניה ובאירופה בכלל ותראה כמה רכבי יוקרה סטיישן חורכים את האספלט - ספוילר... אפילו יותר מסדאן

אני נמצא באירופה בממוצע 3 עד 5 פעמים בשנה וטרם זכיתי לראות סדרה 7 סטיישן, או s-klasse wagon.

גם לא אאודיavant A8. כל אלה המתחרים של פנאמרה וגרסאות סטיישן. אני לא צופה שאני אתקל הרבה בפנאמרות כאלה גם.

פורסם

נדמה לי שבגלל שהתחושה הדינמית שהרכב מייצר, אחוז הסטיישן מהסך הכל יהיה יחסית גבוה.

מה גם, שהדגם הרגיל כבר לא חדש ואילו זה כן. מה שנותן יתרון לרוכש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
אני נמצא באירופה בממוצע 3 עד 5 פעמים בשנה וטרם זכיתי לראות סדרה 7 סטיישן, או s-klasse wagon.

גם לא אאודיavant A8. כל אלה המתחרים של פנאמרה וגרסאות סטיישן. אני לא צופה שאני אתקל הרבה בפנאמרות כאלה גם.

כי אין. אם היה היית רואה כמויות.

האירופאים אוהבים מאוד סטיישן ומהדגמים שיש אתה תראה כמויות סטיישן כמו מסדאן.

דגמים כמו CLS RS6 BMW-M5 בתצורת סטיישן יש כחול על שפת הים, אין שום סיבה אם יהיה דגם בקטגוריה מעל בתצורת סטיישן שלא יירכש בכמויות. (מה גם שמחיר של A8 S-CLASS וכו' רגיל-דגם בסיס עולים בהרבה מקרים פחות מהדגמים הבכירים של הRS6 CLS63 וכו' בתצורת סטיישן שמשוטטים בכמויות על כבשי אירופה.

עריכה אחרונה על ידי בוני03
  • תוכן חדש...