Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מעוניין למכור את האוטו למגרש/סוכנות (המצב ביד2 פרטי לא משהו בימינו) במחירון (מה שיש לי עכשיו זה 84K ש"ח) ובמקום לקחת ליסינג פרטי/לקנות בתנאי שמובטח טרייד אין עתידי במחירון לאחר שנתיים-שלוש.

לרוב מגרשים וכו' נותנים בנוהל 60% מחירון, עכשיו אם הרכב שווה 84K ש"ח זו בעיה גדולה.

יש המלצות איפה ניתן היום להשיג מחירון או בוא נגיד 85%?

תודה,

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא יקח כל רכב, קח בחשבון שאם הרכב הוא בלי הרבה שוק יש מצב שהוא יתן לך עליו סכום נמוך,

בסופו של יום גם הטריידאין של יונדאי הוא עסק שצריך להרוויח.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש פונקציה של קילומטרז,מחיר וביקוש של הדגם - בדיוק כמו בשוק הפרטי,

תחושב שהם צריכים להרוויח על המכירה, אם תגיד לנו מה הרכב המדובר נוכל לעזור לך להבין.

פורסם

אף מגרש ליסינג\טרייד אין לא ייתן 10% פחות ממחירון לרכב שאין לו ביקוש . ול 508 אין ביקוש, מדובר ברכב עם מנוע בעייתי שמרתיע גם סוחרים.

אם ביד 2 קשה למכור את הרכב, מגרש יוריד 10 אלפים לפחות ממחיר השוק של הדגם כדי להבטיח מכירה ברווח.

ההצעות שתקבל יהיו מעליבות.

אולי תקבל מחיר גבוה יותר אם תיקח מהם רכב משומש, לא סחיר ובמחיר גבוה ממחיר השוק.

כך או אחרת ההפסד של כ 15 אלף שקלים מובטח.

תנסה למכור לבד, גם אם תוריד מחיר כדי למכור, זה יהיה הפסד קטן יותר מהחלפה במגרש שיוריד לך מכנסיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא יהיה לך קל,

קודם כל הקילומטרז השנתי הממוצע לרכב פרטי הוא בין 15-17 אלף קילומטר, ו25K מאפיינים יותר רכב ליסינג והם מעל הממוצע,

בנוסף לפיג'ו 508 מנוע שידוע בתור בעייתי - יצא שיפור למנוע ב2015 אבל בגלל הבעיות הרבות שהיו למנוע הTHP לרכב שוק לא מוצלח במיוחד(המנוע דווקא לדעתי מוצלח מאוד).

לכן לא הייתי מצפה, לדעתי יש להם(יונדאי) עכשיו מבצעים ואולי יוכלו לבוא לקרתך במחיר היד שניה - קח בחשבון שלרוב טריידאין בא על חשבון של מבצעים אחרים.

פורסם

(לדעתי 15K זה נהג שבת, ליסינג טיפוסי זה חיפה-ת"א כל יום: 35K אבל זה התחושה שלי)

אני מחפש או לקנות חדש בתנאי של טרייד אין עתידי מובטח במחירון או את האופציה הכמעט שקולה של ליסינג פרטי.

המטרה היא בדיוק לא להימצא שוב במצב שיש רכב פרטי שלך והליסינגים חיסלו את שוק המשומשות - עם ההתפשרות על המחיר מכירה, בסוף אותם תשלומי "משלמים רק על ירידת הערך" של עסקאות הליסינג הפרטי יוצאות יותר משתלמות.

שוב אני לא מצפה שיקחו מחירון, אבל אשמח לשמוע על מגרשים או יבואנים שיש מצב לקבל 85-90% מחירון.

פורסם

הפרמטר שלך ללחפש רכב לא אמור להתחיל במי יתן לך עליו בטרייד אלא באיזה רכב אתה מחפש,

לגבי הקילומטרז זכותך לחשוב מה שאתה רוצה - אבל הערכים האלה נמדדים סטטיסטית והמספרים שנתתי הם עובדות מדודות.

פורסם

שוב פעם- לרכב שלך לא תמצא מגרש כזה. וזאת רק מהסיבה הפשוטה ש 508 נמכר בפועל משמעותית מתחת למחירון.

שום טרייד אין לא יהיה מוכן להפסיד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שוב פעם- לרכב שלך לא תמצא מגרש כזה. וזאת רק מהסיבה הפשוטה ש 508 נמכר בפועל משמעותית מתחת למחירון.

שום טרייד אין לא יהיה מוכן להפסיד.

המחירון הוא 84K, אין שום פרמטר שעל הנייר אמור להוריד מחירון (תאונות וכו'). מה המחיר שלהערכתך אקבל?

פורסם

הסיכוי שלך לרכב על חד קרן גדול יותר. ביד 2 מכוניות דומות נמכרות בפחות מ 60 אלף, לפני מיקוח. סוחר יתן לך פחות מזה.

• תוכן חדש...