Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אומר, שאם הוא חם למגע אבל אתה מסוגל להשאיר את היד עליו, כנראה שהמצב תקין.

אם אתה לא יכול, אולי הייתי בודק מעט יותר לעומק את הענין, אבל לא קופץ למסקנות.

האם המידה של הטוויטרים חריגה? יש כל מיני מכירות לדעתי ברשת של פודים כאלו, ולא רק מאלומיניום. או שהצורה שאתה מבקש שונה מ"הכדור הרגיל". יש גם את כל הנסיונות של אדי בהדפסת תלת מימד וכד'. בטוח שהוא ישמח להרחיב :wink:

פורסם

כמובן מצאתי בגודל שמתאים אבל קצת מפחיד לכן פניתי למוכרן באיביי שעושה גם לפי מידה

העלות היא כ 300 שח לזוג...

כמה זה משתלם?

יותר זול מפיבר אם אני לא טועה

וקצת לחכות אבל אז יהיה לי משחק רב עם הכיוון והמיקום שלהם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אנחנו מדברים במקרה על ואלרי מגרמניה? NEMEZ משהו?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדיוק! אתה מכיר אותו?

אין לי בדיוק איך לתת לו מידות של הטוויטרים אז שלחתי לו את הוראות ההתקנה שלהם בהתקנה שטוחה... מקווה שזה יעזור

כרגע סיוויק 05'

פורסם

מסתבר שהוא ממש כעס ששלחתי לו את המידות של ההתקנה השטוחה..

כנראה שאצטרך לפרק ולמדוד אותם..

אדי יש סיכוי לעזרה ממך בנוגע לזה במהלך השבוע כי אין לי קליבר או משהו למדוד אותם במדויק

כרגע סיוויק 05'

פורסם

יש לי קליפר סיני שמודד עד 15 ס"מ - אני בד"כ לוקח מרווח בטחון של מילימטר במקומות שאני ממש פוחד לטעות בהם.

עוד אפשרות היא לשלוח אימייל לפולק אודיו ולבקש את המידות של הטוויטר בכדי להכין לו פוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אשלח להם.

בכל מקרה מתי זה אפשרי לקפוץ אליך לסיוע?

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אליי בפרטי לגבי זה - תיקח בחשבון שקשה למצוא איתי זמן פנוי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי בהמשך לשאלה על המאווררים במגבר לאחר שיחה עם נציג של טרו מארה"ב הם פשוט פועלים אוטומטית על ידי תרמוסטט בהתאם לחום המגבר אז אין מה לדאוג

כרגע סיוויק 05'

• תוכן חדש...