Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hu

Romek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות

מתלבט בין:

Pioneer deh80prs

Alpine cd195

הנתונים שלהם דומים, המחיר גם באותה גזרה.

את הפיוניר אני לא ארכוש בארץ משום שכאן הוא נמכר ללא bt.

עקב כך צריך לוודא שהרדיו תואם ל תדרים בארץ.

אחרי שכל זה נאמר, מה אתה היית לוקח?

מתחדשת*

פורסם

מבחינת סאונד וכוונים האלפיין מאוד הרשים אותי - אם לאלפיין יש יתרון של דיבורית BT, הוא פשוט מנצח בפרקטיות לצערי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת הספק אני בטוח שהמגברים שלך גם יכולים לעבוד ברגישות של 2V - ההבדלים האפשריים הם בעיקר ברצפת הרעש והרזולוציה של האות - סה"כ יחידות הראש היום והמגברים מאוד שקטים. זה לא משהו שגורם לי לחשוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אפשר להיות חוצפן ולהציע את ה-UTE92 שלי

אחלה של מכשיר!

כמובן עם BT אבל אין לו אפשרות להשמעת דיסקים

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

טוב שיש חוצפנים בארץ, לא זוכר מה זה דיסקים.

מה חוות דעתך עליו, קצת יותר לעומק?

מתחדשת*

פורסם

וואלה אני נהנה ממנו מאוד

מגיב טוב

הכיוונים דרך האפליקציה עוזרים פלאים ממחיש לך בדיוק מה ואיך דרך הפלאפון.

אתה יכול לעבוד איתו אקטיבי

חוץ מזה הוא חדש עדיין יש לי את הקופסה עם המדריך ושאר.ירקות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

• תוכן חדש...