Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3, 2010 - קוד תקלה p0506

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אז גם לי כמו למספר משתמשים בפורום הופיעה התקלה p0506 הרכב רועד לפעמים והסל"ד 'משחק' ברמזורים. תקלה ממש מעצבנת, הציעו לי לנקות מצערת - ניקו את המצערת במוסך ולאחר שעה התקלה חזרה שוב.

עברתי על כמה פוסטים של אנשים שהיתה להם את אותה התקלה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון

מחכה למומחים

פורסם

לא זוכר את קוד התקלה שלי אבל קרה לי משהו מעצבן בזמן הניקוי

הונדה סיוויק 2007

חשוב לפרק ולהרכיב חזרה ולא לרסס

ואם מפרקים את הפרפר כפי שעשיתי לא לשים אותו הפוך ולמרכז אותו טוב

אחרת אחרי התנעה הטורים מתחילים לקפוץ אחרי דקה או שתיים

אחרי שפירקתי שוב וסידרתי את זה הפסיקו לקפוץ ונעלם הודעת השגיאה

פורסם
צריך לעשות ניקוי יסודי ללא פירוק הקונקטור מהמצערת, בקרוב אאעלה מדריך כאשר אני יעשה את הטיפול לרכב

אם הוא טוב?

פורסם (נערך)

גרשון חביבי לא טוב לך יום טוב לך.

ניקוי מצערת אפשר לעשות בדרך חאפרית(כמו שרוב המוסכים אוהבים לעשות) שזה ריסוס של ספרי מצערות יעודי(לרוב גם זה לא אלא משתמשים בספרי קרבורטורים) עם רכב מונע או אם מעט יותר הומאנים אז פשוט להוזיז אם האצבע את הפרפר, אלו שמעט מבינים יותר יושיבו מישהו בפנים בזמן שהרכב עם סויץ' ולוחצים גז, יש כאלה שיפקרו הכל קומפלט וינתקו קונקטור ואת יהיה צורך בלימוד מצערת(לא מסובך אבל סתם קאדר)

ניקוי נורמלי זה פירוק המצערת ללא ניתוק הקונקטור ומישהו שיתן גז על מנת לפתוח את הפרפר ואז מרססים ספרי יעודי ומנקים עם מיקרופייבר. ברוב הפעמים זה יכול לפתור את הבעיה אם אין נזק למצערת או רכיב אכב שקשור.

כמובן שעושים את זה אחרי שמוודאים שהצנרת יניקה באמת ללא בריחות ואין חורים מבלאי או משהו אחר.

שיהיה המשך שבוע טוב!

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

ניקוי מצערת אפשר לעשות בדרך חאפרית(כמו שרוב המוסכים אוהבים לעשות) שזה ריסוס של ספרי מצערות יעודי(לרוב גם זה לא אלא משתמשים בספרי קרבורטורים) עם רכב מונע או אם מעט יותר הומאנים אז פשוט להוזיז אם האצבע את הפרפר, אלו שמעט מבינים יותר יושיבו מישהו בפנים בזמן שהרכב עם סויץ' ולוחצים גז, יש כאלה שיפקרו הכל קומפלט וינתקו קונקטור ואת יהיה צורך בלימוד מצערת(לא מסובך אבל סתם קאדר)

ניקוי נורמלי זה פירוק המצערת ללא ניתוק הקונקטור ומישהו שיתן גז על מנת לפתוח את הפרפר ואז מרססים ספרי יעודי ומנקים עם מיקרופייבר. ברוב הפעמים זה יכול לפתור את הבעיה אם אין נזק למצערת או רכיב אכב שקשור.

קבובן שעושים את זה אחרי שמוודאים שהצנרת יניקה באמת ללא בריחות ואין חורים מבלאי או משהו אחר.

שיהיה המשך שבוע טוב!

ביאליק

פורסם

זאת דרך טובה אבל אצלי לדוגמא נשאר שאריות ממש קשות סביב אזור המייסבים וברזל של הפרפר

לכן שיטה זאת טובה אבל לא בכל מצב

לפי פורומים בחו"ל זאת בדיוק הדרך הטובה ביותר לפצוע את האצבעות או לשבור שיניים במנוע צעדים (נדמה לי שככה זה נקרא)

אז במקרה שלי עדיף לפרק כל קומפלט (כולל הפרפר) לנקות טוב עם מברשת שיניים וספריי קרבורטור שלא פוגע בחיישני חמצן (עולה 20שקל בצבע צהוב) ואז להחזיר הכל למקום

כמובן שעושים את זה אחרי שמוודאים שהצנרת יניקה באמת ללא בריחות ואין חורים מבלאי או משהו אחר.

שיהיה המשך שבוע טוב!

• תוכן חדש...