Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3, 2010 - קוד תקלה p0506

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ספרי יעודי למצערת, אפשר לנקות עם מצערת מחוברת בקונקטור פשוט לקדר מישהו שישב וילחץ גז, עדיין יעשה עבודה כמו שצריך ללא נזק

נשלח מהדרכים

פורסם

^^הוא עושה נכון אבל קצת מסוכן כי את הפרפר הוא פותח ידנית והמצערת היינה חשמלית, אומנם אם נעשה בעדינות אז הנזק לא אמור להיגרם אבל כמו שאומרים "אמור " זה שם של דג.

בנוסף ניתוק מצערת ומצבר מחייב לימוד מצערת מחדש, כל רכב זה תהליך מעט שונה.

נגיד במאזדה הוא ניתוק מצבר ל5-10 דקות במהלך הזמן הזה ללחוץ כמה פעמים על ברקס כדי להוציא את כל שאריות החשמל במע'.

לאחר שסיימנו לנקות את המצערת/MAF מרכיבים הכל חזרה ומחברים חזרה את המצבר.

מכניסים קוד ומסובבים את הסוויץ' לON ללא הנעת מנוע ל60 שניות,

לאחר מכן סוויץ' לOFF ל60 שניות.

לאחר מכן מניעים את הרכב לרבע שעה ללא כל צרכן מופעל על פארקינג(מזגן כבוי, להוציא את כל המטענים מהמצתים,מוזיקה כבוייה).

בסיום הרבע שעה מחשב רכב מאופס על הנתונים החדשים כמו כן המצערת איתו. דבר נוסף שיש למאזדות(אולי לעוד רכבים, לא חקרתי על זה יותר מידי) המצערת ממשיכה בתכנות עצמי לטווח ממוצע של 100-150KM כלומר היא דוגמת את אופי הנסיע ועושה ממוצע, ככה בעצם עם תלחץ הרבה גז יהיה דגש על ביצועים וצריכה גבוהה, אם תהיה סבא המצערת(דוושת גז) תהיה פחות רגישה וגם הרכב יהיה יותר חיסכוני וכו'

המשך יום מעולה :)

• ספונסר פורום
פורסם

היי

בכל מקרה, מזמין אותך אלינו לבדיקה וניקוי בית המצערת, במידה ותרצה.

לחברי הפורום מגיע 10% הנחה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

העלות היא 280 לפני מע"מ, בניכוי 10% הנחה.

**עריכה**

אושר 280 כולל מע"מ לחברי הפורום

עריכה אחרונה על ידי מרכז שירות שי-לי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.

פורסם (נערך)

לאור המידע בפורום ולאחר שחששתי לבצע לבד, פניתי לעדי ממרכז שי לי בבקשה לנקות את הבית מצערת ואת חיישן ה MAF במזדה 6. הוזמנתי למקום והתרשמתי מיד שמדובר במוסך רציני ויש לציין שהוא ברשת המוסכים המורשים מטעם היבואן - שלי זה חשוב.

בוצע ניקוי של הבית המצערת תוך כדי שהיא פורקה, נוקה ה MAF ובוצע לימוד של המצערת.

חיכיתי כמה ימים כדי לוודא שהכל תקין לפני שאני כותב בפורום - ואכן הכל תקין, המנוע עובד מעט יותר שקט במיוחד בסרק כולל פחות רעידות בסרק, וכן אני חושב שצריכת הדלק ירדה קצת. בנוסף ביקשתי לבדוק רעש רוח בחלון נהג שמורגש במהירות שיוט, אובחנה גומית חלון בלויה, היא הוחלפה והרעש קטן באופן משמעותי.

אנקדוטות מעבר למקצועיות בטיפול - שמתי לב שמקפידים על בטיחות (ביקשו שלא אסתובב ליד האוטו) וזה סימן טוב שעובדים לפי נהלים. כמו כן כשסיימו את העבודה וביקשתי מאחד העובדים לזרוק את הכיסוי ניילון ששמו על הכסא נהג ואת הנייר ששמו על השטיח שלא יתלכלך, הוא אמר "למה לזרוק" ושם אותם בצד לשימוש חוזר (הם לא היו מלוכלכים בכלל). אז הרויחו אצלי עוד כמה נקודות. אני מתרשם שאכפת להם והם שירותיים ועל כן אני מאמין שאגיע אליהם גם בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
  • ספונסר פורום
פורסם

רן, תודה על התגובה וחוות הדעת :)

עדי

• תוכן חדש...