Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לפני שבוע הייתי צריך להוריד את בית הפילטר אוויר בגלל צינור מים שהתפוצץ ומאז שהחזרתי הכל למקום כאשר אני רוצה להניע את הרכב הוא לא מחזיק לבד סלד גבוה מהסרק אלא ישר יורד לסרק,נחנק ונכבה.כפיתרון אני שם את הרגל על הגז ומחזיק אותו בכ-2000 סל"ד.

יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את הבעיה?

תודה רבה

פורסם

יש הרבה שרשורים על תקלות במצערות ברכב הזה ככל שזכור לי.

כנקודת פתיחה,שווה לנסות לנקות מנוע צעדים ובית מצערת ואם לא יסתדר,ככל הנראה,רק לאחר החלפת מצערת תגיע הישועה.

אם אתה מהמרכז,יותר ממומלץ להגיע לחבר הפורום ,מוסך רון,שמכיר היטב את רכבי הקונצרן ומתמחה בטיפולן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם כל רוצה לתקן את עצמי ולאמר שהחלפתי פלאנג מים ולא צינור מים(מצטער).עם הפלאנג הוחלפו שני חיישנים שאחד מהם אני משער הוא חיישן חום מנוע והשני לא ידוע לי.שניהם יושבים על הפלאנג.

ולפני ההחלפה המנוע העלה טורים לבד בהנעות קרות כך שאני משער שבעמידה בית מצערת לא יכול ככה סתם ללכת.

עוד הצעות?

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

פורסם
קודם כל רוצה לתקן את עצמי ולאמר שהחלפתי פלאנג מים ולא צינור מים(מצטער).עם הפלאנג הוחלפו שני חיישנים שאחד מהם אני משער הוא חיישן חום מנוע והשני לא ידוע לי.שניהם יושבים על הפלאנג.

ולפני ההחלפה המנוע העלה טורים לבד בהנעות קרות כך שאני משער שבעמידה בית מצערת לא יכול ככה סתם ללכת.

עוד הצעות?

החיישן שאתה מדבר עליו יכול לגרום לזה היה לי תופעה דומה באיביזה של חבר תשים את הישן ותשתמש בגומיה מהחדש

פורסם

הבעיה היא באמת בחיישן-עכשיו השאלה היא האם חנות החלפים שקניתי ממנה את הפלאנג תיקח אחריות ותספק לי חיישן איכותי.

תוכל לתת לי שם של חברה שמייצרת חיישנים איכותיים כדי שאני אדע להבדיל?

פורסם

בדרך כלל לא ייקחו אחריות

אם ייקחו יגידו לך לפרק את כל הפלאנג וזה אומר שתצטרך למלות נוזל קירור שוב ולפרק ולהרכיב שוב

תקנה של חברת FAE או FACET

פורסם

עדכון-החלפתי חיישן ובעיית ההנעה הסתדרה.אבל היום נסעתי עם הרכב ובמצב עמידה חום המנוע הגיע לכ100 מעלות ורק אז המאוור נכנס לפעולה(תקין?)כאשר עם החיישן הגרונ שעמד הטמפרטורה המוצגת לא הייתה עוברת את ה80

פורסם

הטמפרטורה לא הייתה עוברת את ה 80 כי כנראה הייתה בעיה בטרמוסטט

היוניט שמדליק את המאוררים בפולו זה יוניט אחר הוא יושב על הרדיאטור

עם המחוג לא זז מה90 האוטו לא מתחמם

פורסם

אבל טמפרטורה של 100 בעמידה היא בסדר?אין פגיעה במנוע בטמפרטורה הזאת?יש לציין שברגע שאני מתחיל נסיעה החום מנוע וזר ל90 ככה שאני פחות מודאג..

נ"ב באיזה טמפרטורה נדלק המאוור?

• תוכן חדש...