Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שהנציג של לובינסקי טען שאתה משקר, אלא שהטענה שאין רכבים למבחן היא לא נכונה.

בדקת עם פוספלד בכפר-סבא?

פורסם

לא מכיר יבואן שמוכר את צי רכבי ההדגמה בגלל חוסר במלאי למספר חודשים...גם את המלאי שיגיע צריך למכור דרך הזמנות עם אספקה עתידית ומוכרים רכב באמצעות נסיעת מבחן.

מוזר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
^

אגב גם התגובה של נציג לובינסקי כאן, עם ה- ״לא היו דברים מעולם״ לא במקומה, כאילו מה אני משקר או ממציא??

שתה כוס מים. התגובה של "לא היו דברים מעולם" לא התייחסה לסיפור שלך, אלא לסיפור של נציג שירות הלקוחות שאמר שנמכרו כל הרכבים.

פורסם

לצרכי 'סובב מותג' שאני עושה עם רכבי סיטרואן, הייתי צריך השלמה קצרה עם שתי מכוניות שכבר נבחנו ארוכות. לשם כך הגעתי הבוקר למתחם שלהם בשורק. יש כמה רכבי 3008 להדגמה, ויצאו איתם לנסיעות הדגמה. לא ברור לי למה הנציג בטלפון ענה כפי שענה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תבדוק עם אישתך. אולי לא בא לה על האוטו...

:wink:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לצרכי 'סובב מותג' שאני עושה עם רכבי סיטרואן, הייתי צריך השלמה קצרה עם שתי מכוניות שכבר נבחנו ארוכות. לשם כך הגעתי הבוקר למתחם שלהם בשורק. יש כמה רכבי 3008 להדגמה, ויצאו איתם לנסיעות הדגמה. לא ברור לי למה הנציג בטלפון ענה כפי שענה.

גם לי לא ברור.

כשאישתי אמרה לי שהנציג בטלפון אמר לה שאין רכבים לנסיעות מבחן הייתי יותר מסקפטי.

אבל גם בשיחה שניה, לאחר שבועיים אמרו לה שלא עושים כעת נסיעות מבחן בגלל שאין כרגע רכבים למכירה..

נראה לי נפלה על נציגים בלאי.

פורסם (נערך)

למעשה שהחותן בא להזמין 3008 לפני חודש אמרו לו שמלאי אפריל לדגם כבר נמכר ומשלוח חדש צפוי ליוני-יולי. באמת לא ברור לי איך לובינסקי יכבשו את השוק עם משלוח של כמה מאות יחידות כל כמה חודשים.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

ה-3008 הקודם לא נמכר במספרים גבוהים, כנראה שלובינסקי העדיפו להזמין כמויות קטנות כל פעם כדי לא להתקע עם סטוקים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לובינסקי היו שמחים "לכבוש את השוק" עם ה 3008, אך היצרן מתקשה לספק את הדרישה ולא רק אצלינו.

לצערם של לובינסקי, ככל שנוקפים הימים, מגיעים לשוק דגמים בסגמנט דומה של יצרנים אחרים ומציעים חבילות

לא פחות אטרקטיביות עם מערכות בטיחות מתקדמות ובקרות אדפטיביות ברמת הכניסה (עיינו ערך טויוטה CHR, ספורטאז' ואחרים). החלטתם להחסיר מערכות אלו מדגם הבסיס היא לדעתי החלטה שגויה (בקרת שיוט אדפטיבית לא מגיעה גם בדגם המאובזר, ומובילאיי הוא יותר מטרד מאשר אביזר בטיחות).

ועדיין, הרכב נראה טוב, ונוסע לא רע.

הרבה אושר

יניב

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

פורסם (נערך)

גם לי נראה מוזר כל הנושא של אין רכבי הדגמה ..... כשביקרתי באולם בשורק והזמנתי נסיעת מבחן על 2 הדגמים ( דיזל ובנזין) מיד נענו וקבעו לי נסיעה לשבוע החולף בזמן שהתאים לי .

מה שכן אכן הצפי לאספקה לדגם הפרימיום בנזין הוא איזור יוני כפי שציינו.

קצת בעייתי למי שמתכנן לרכוש רכב ולחכות 4-5 חוד' להגעתו ברוב המקרים בסוף פונים לרכבים שזמינים במלאי אלא אם אכן מדובר בדגם ייחודי ונדיר ולא בדגם סידרתי .

חבל .... מאבדים את המומנטום או שזו גם דרך שיווקית לייצר ביקוש לדגם ע"מ ליצור בידול ושוק של קונים .

ימים יגידו.

סה"כ רכב חביב נעים לנהיגה , נראה טוב מרוב המתחרות בקטגוריה ומאובזר .

עדיין יש שטיקים צרפתיים לא ברורים כמו מד הסל"ד שפועל כנגד כיוון השעון ולא כמו בכל הרכבים והמחוונים הסטנדרטים.

כיוון מערכות הרכב דרך המסך קצת מסורבל כפי שציינו אבל מניח שניתן להתרגל .

קוטר סיבוב מצוין , רעשי רוח מתחילים להישמע במהירות גבוהה מעל 100קמ"ש לא משהו בילתי נסבל ואולי פחות מחלק מהמתחרות .

ההדיזל יחסית שקט מתוך הרכב , בחוץ נשמע הטרטור המוכר ,

קצת חסר ה"קיק" במנוע הבנזין למרות שהרכב מאיץ סביר .

הדיזל פחות נמרץ בהתחלה אך מרגיש בשרני אחרי שכבר נמצא בתנועה .... מורגש המומנט שיש למנוע הזה.

סה"כ חבילה נחמדה , חבל שלא מביאים את הדיזל גם ברמת פרימיום אלא רק אקטיב או גי טי היקרה מידי לדעתי ולא יהייו לה הרבה קונים אם בכלל ....

:)

עריכה אחרונה על ידי Trooper
  • תוכן חדש...