Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, הסיפור קצת מורכב ולכן ההתלבטות הקשה, אז קצת סבלנות.

יש לי היום רכב צמוד מהעבודה אופל מריבה שווי שימוש 2850 ש"ח.

בדיוק התקבלתי לתפקיד חדש בחברה, ובתפקיד החדש העלו לי את גובה האחזקת רכב (אם אני מחזיר את הרכב הצמוד).

עכשיו, עשיתי את החישוב להפרש בנטו אם אני מחזיר את הרכב עבודה ולוקח את האחזקת רכב והוא יצא 2224 ש"ח נטו, בנוסף לזה העבודה גם תשלם 100% מהביטוח ומהאגרת רישוי, ובנוסף לזה אני גם יקבל רכב תפעולי.

יש לי אופציה לקחת מההורים שלי גולף 2008 חינם בלי כסף ככה שהשיקול של לקנות רכב יורד.

קצת פרטים שמשפיעים על השיקולים, בתפקיד הנוכחי המשרד נמצא במרחק של 10 קילומטר מהבית ואני לא נוסע יותר מידי במהלך היום בדברים שקשורים לעבודה, והממוצע החודשי שלי הוא בסביבות 1600 קילומטר. (כן אני יודע שבתפקיד הישן הייתי צריך להחזיר את הרכב)

בתפקיד החדש אני יצטרך לנסוע 2-4 פעמים בשבוע לאתר נוסף של החברה שנמצא בכיוון ההפוך למשרד והוא במרחק 40 קילומטר מהבית, ואני מאמין שרוב הפעמים יהיה לי יותר נוח פשוט להתחיל או לסיים שם את היום או פשוט כל היום להיות שם.

עכשיו אני יכול לנסוע למשרד הראשי לקחת את הרכב התפעולי ואז לנסוע לאתר הנוסף ואז לחזור למשרד הראשי להחזיר את התפעולי ולחזור הביתה עם הפרטי, אבל זה יוסיף לי בין שעה לשעה וחצי ביום של נסיעות וזה פשוט הרבה פחות נוח, או לנסוע ישירות עם הרכב הפרטי ולחסוך את הזמן הנוסף אבל זה יוסיף לי עוד כמה מאות קילומטרים של נסיעות בחודש עם הרכב הפרטי.

בנוסף לזה יש לי את הפחד שהגולף שהיא שנת 2008 בגלל שהיא ישנה קצת אז אין לדעת איזה תקלות פתאום יכולות לצוץ (נכון להיום אין לה בעיות ידועות) ועם גולף זה בדרך כלל לא זול לתקן משהו.

בקיצור יש פה עניין של נוחות מצד אחד כמובן ועניין שמסתבך עם אתר שני, ואני מבולבל ואני לא יודע מה להחליט, ואני כבר כמה שנים עם רכב צמוד אז קצת מפחיד אותי בלת"מים למיניהם ברכב פרטי שיוציאו את הכדאיות מכל הסיפור.

מה אתם אומרים?

פורסם

רכב תקין לא יתפרק,בלאי שיכול להיווצר הוא מקסימום משלושים,תושבות מנוע ורדיאטור ובולמים כל השאר אמור להישאר תקין(מנוע וגיר).

אם ההורים שלך החליפו את אחת החלקים הנ"ל(בחלקים איכותים) אז יש לך שקט מכל חלק שהוחלף לפחות לכמה שנים טובות.

ק"מ גדול יכול לדרוש שני טיפולים בשנה.

תעשה את החשבון ותראה מה משתלם יותר.

אני מבין שמדובר במנוע אטמוספרי(1.6 או 2.0) וגיר אוטמטי פלנטרי (6 הילוכים)?

פורסם

חשבתי גם אולי להתקין בגולף מערכת גז ואז בכלל נראה לי יצא לי משתלם להחזיר את הרכב בטווח הרחוק, מה אתם אומרים?

פורסם

ברוב המקרים כיום לא משתלם לקחת רכב חברה. אלא אם כן הנוחות יותר חשובה מחסכון הכסף.

גם הרבה לא לוקחים בחשבון שלקיחת הרכב מקטינה להם את ההפרשות השונות.

• תוכן חדש...