Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, להלן רקע קצר:

מיכל העיבוי ברכב פיתח סדק ודורש החלפה.

לאחר חיפוש ב-ebay הוזמן ממוכר בריטי מיכל חדש (90₪) בעלות משלוח סבירה (60₪).

להפתעתי השילוח בוצע באמצעות DHL, היום קיבלתי טלפון לתיאום משלוח והתבשרתי כי נדרשת גבייה לפי הפירוט הבא:

עמילות 45₪

חיובי ממ"ן 1.98₪

עמלת הוצאת אישורים 125₪

מע"מ 29.23₪

סה"כ 200₪

השאלות:

האם גובה התשלום סביר? אני מבין שיש לשלם עמילות כיוון שהחבילה נבדקה אך מה פשר "עמלת הוצאת אישורים"? הרי מיכל עיבוי נכלל ברשימת הפריטים לשחרור מהיר, נכון?

על פי הפירוט ששלחו לי לא נראה שנגבו כלל מיסים (מכס/מע"מ) ולא נראה שיש קשר בין עלות הפריט בפועל לסכומים אשר דורשים ממני. על פי מה נקבע גובה העמלות?

האם מישהו התנסה במקרה דומה והצליח לעמוד על המקח עם DHL? יש טעם לנסות?

רעיונות, עצות ותובנות יתקבלו בברכה.

פורסם

חיוב ממ"ן - לא קשור ל-DHL. זה חיוב מאת ממ"ן (על ניטול (פריקת) המטען).

הוצאת אישורים - לפי מה שהבנתי מפרסום בפורום, כבר אין רשימת שיחרור מהיר. יש צורך באישור משרד תחבורה לכל חלק (יתכן שאני טועה - לא התעדכנתי לעומק).

במידה ותתעכב עם התשלום - יתווסף לחיוב גם דמי אחסנה..

פורסם

אתר יפני מאוד מומלץ שהמזנתי ממנו חלקים מקוריים היישר מהמפעל היפני של טויוטה ביפן תמיד שולח דרך EMS , לצערי , מה שגורם לי להפסיק כבר להשתמש בו וחבל.

בארץ שילמתי על שתי תושבות מנוע מקוריות עוד 320 שקל כדי לשחרר אותן כי זה היה דרך EMS מה שיצא+- כמו בארץ, לזה היה צריך להוסיף הרכבה וכיוון פרונט , ובסוף כמובן התושבות לא עשו רע ולא טוב, אז שרפתי 1500 שקל ככה סתם אבל זה היה יכול להיות פחות נורא ללא ה320 שקל שחרור הזה דרך EMS.

פורסם
קרה לי אותו דבר עם EMS על משלוח של 61 פאונד (יוצא 74.8 דולר באותו זמן) חויבתי 150 שקל עמלת שחרור בגלל שלטענתם זה מעל 75 דולר + 70 שקל מכס

lior134

שיטת מצליח,עקצו אותך.

EMS מתחת ל75 דולר יש עמלה של 35 ש"ח של הדואר מלבד זה כלום.

לא בהכרח עקצו. פשוט חוסר מזל.

כאשר בחשבונית רשום מחיר שאינו בדולר, עושים המרה לדולר (לפי שער המרה שקבע המכס) - ולפי זה מחשבים מה הערך.

אבל...את שער ההמרה המכס מפרסם ביום שישי והוא תקף מיום שלישי עד יום שני אח"כ (כאשר במקרה ויש שינוי גדול בשער היציג, אז משתמשים בו).

http://bit.ly/2l4eOxf

פורסם

סטאנדרטי אין לך מה לדאוג. דפקו ככה את כולנו .בפעם הבאה תזמין רק בדואר רגיל. תחכה יותר זמן יגיע ללא בלאגן.

הסכום סביר לשילוח. ככה הם עושים את הכסף .

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אפשר קישור או שמישהו יפרט לי בקצרה על הנושא הזה?

אני גם לפעמים מחפש לקנות חלקים מחו"ל, עד עכשיו קניתי אצל היבואנים כי המחירים היו מתאימים לי.

תודה

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

• תוכן חדש...