Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבעלים של רכב מיושן,

במקרה שלך דקה אחרי שהייתי מקבל את המדבקה הייתי הולך למנהל ומתלונן.

גם אם זה לא היה עוזר הייתי גורם להם להרגיש שהם פגעו בבנאדם.

ברכבים מיושנים בדרך כלל יש לבעלים סנטימנטים כלפי הרכב.

אני מתחזק ונוהג ברכב באהבה ובתקווה שהוא יאריך ימים, כל מכת גז או קיקדאון מגדילים את הסיכוי שישבר משהו, ואולי על הנייר הרכב שווה 2000 שח, בפועל אם שומרים ומתנהגים בעדינות הכלי לא רק שהוא לא דורש מעבר לטיפולים אלה הוא משנע ללא עלויות מעבר לאחזקה ודלק- משמע חוסך כסף.

ככה אני רואה את זה, כבעלים של רכב מיושן.

טיפ יותר חשוב לבעלי רכב מיושן, לתת למישהו שהמכון מכיר שיעביר את הרכב טסט, כמובן כשהכל חוקי וכשר.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

טיפ קטן לבעלי רכב מיושן- בדגש על מיושן...

פעם בשנה לפני הטסט, תשטפו את הרכב פנים חוץ... 50 שקל .

יונתן, האם הגעת עם רכב שטוף לטסט? סקרנות נטו .

תופתע לדעת כמה זה משנה... אולי לא לליקויים בטיחותיים, אבל ליחס מהבוחן זה בטוח.

האם זה נכון? לא יודע .

האם זה מציאותי? ועוד איך כן .

פורסם

אני עם כמה רכבים מיושנים ומבין את המצב הלא נעים בכלל.אין מה לעשות קשה מאוד להעבור טסט עם רכב מיושן אפילו שהכל תקין.אני תמיד מגיע עם רכב נקי ומלוקק לטסט ,בלי קשר לטסט גם בימים הרגילים רכבים נקיים מבפנים ובחוץ,כל סוף שבוע או כל הזדמנות אני פותח מכסה מנוע ובודק את המצב האם הכל יבש ואם גומיות שלמות,כי ברגע שרואים ומטפלים בדברים קטנים בזמן מונעיים את התקלות גדולות וכמובן את הוצאות הגדולות.

לפ.ש -שיהיה לך והצלחה עם הרכב ,שמור וסע בזהירות בדרכים טובות.

פורסם (נערך)

לשאלתו של מקס הרכב לא היה שטוף אך לא מלוכלך במיוחד, ובעולם אידאלי אין זה משנה.

אישית אני אובד רכב נקי ומנקה לבד מידי פעם, אך בגלל שהרכב מועמס בכלים לסירוגין הוא מתלכלך די מהר.

לalechko01 תודה אני בגישה אופטימית לגבי הרכב.

לניר טסט הבא אתן למכונאי שהחליף גומיות שסתומים לעשות את הטסט ביחד עם עוד עבודה בתקווה שיקזז את עלות השירות.

אני רוצה שיחליף תושבות מנוע- אני מרגיש שאני עלול להסתבך עם זה, נראה שבאחת מהן עוברת ציריה.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

עברתי לאורך השנים עשרות פעמים טסט עם מכוניות מיושנות 20-30 שנה על הכביש.

לא זכור לי שחיפשו תקלות במיוחד, ברוב המקרים עברתי על הפעם הראשונה. אם לא עברתי זה היה על דברים אמיתיים שצריך לסדר.

אף אחת מהמכוניות לא הייתה משופצת או במצב מדהים. אבל תמיד במצב מסודר, נקי וכזה שניתן להבין ממנו שהרכב מתוחזק ושלבעלים איכפת ממנו.

הייתי אומר אפילו שלפעמים יש יחס מפרגן כלפני מכוניות ישנות שנראות ומתוחזקות טוב.

לא השתמשתי בשרות העברת טסט אף פעם. תמיד ניגשתי לבד ואין לי פרוטקציות בשום מכון רישוי.

• תוכן חדש...