Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין לסיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה כחודש וחצי למכור את ה C5 שלי. מדובר ברכב יד שניה, שנת 2011 צורה חדשה עם 58K בלבד. ניגשתי עד כה לטרייד אין אחד בלבד של Avis והציעו לי מחיר מגוחך מאוד של כ 10K על רכב שהמחירון שלן הוא 64K. בגדול רציתי לקחת פלואנס שהמחירון שלו זהה, ביקשו ממני להוסיף עוד 50K. כמובן ששלחתי אותם לעזאזל, אבל האם ידוע למישהו איפה אני יכול לקבל מחיר הוגן על הרכב שלי? כרגע ירדתי מהפלואנס ואני מחפש פאסט דיזל 2012.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחיר הוגן (עד כמה שניתן) תקבל רק במכירה עצמאית.

סבלנות!

לרכב שלך שוק חלש, אתה מחפש רכב שהשוק שלו טוב בהרבה (רכבי דיזל משומשים נמכרים בקלות יחסית), אל תצפה לעסקת טרייד אין משתלמת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לגבי המחיר בטרייד-אין, אין לי מה להגיד פרט ל[emoji33] . מדהים כמה חסרי בושה הם יכולים להיות.

מצד שני, אתה מנסה למכור רכב שמראש הוא אחד הפחות מבוקשים ושבנוסף לזה מצויד במנוע שתיאורו כבעייתי יהיה קצת אנדרסטייטמנט. ועל השילוב הזה אתה מבקש משהו שקרוב למחירון, בישראל 2017, כשהרכב נמצא במקום לא כל כך נגיש לרוב האוכלוסיה (ערד) ואח"כ מתפלא למה הוא לא נמכר.

בוא נהיה ריאליים - ביד2 יש, לדוגמא, אחת כזו מאותו שנתון שעברה 94,000 ק"מ, והיא אפילו יד ראשונה. מבקשים עליה 41. אתה באמת חושב ששלך שווה כמעט 50٪ יותר? מצד שני יש גם מישהו שמבקש 66 על רכב שעבר 150,000 ק"מ. לך תבין.

לדעתי, המחיר שאתה מבקש לא קרוב אפילו לריאלי. אני מעריך שאם תבקש באזור 45-50 (ואני די אופטימי פה) הסיכוי שלך למכור ישתפר פלאים. נכון, זה הרבה כסף, אבל קשה לי לראות מישהו שיקנה היום c5 בת כמעט 6 ב-60.

אם זה מנחם אותך קצת, את הc5 שלי (שנת 2007) קניתי ב-30 לפני קצת יותר משלוש שנים. היא היתה אז קצת יותר מ-7 שנים על הכביש. ועם מנוע סבבה לגמרי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה. העניין הוא שאף אחד לא ביקש להסתדר איתי על המחיר עד כה. הרכב שלי במצב נדיר. באמת, לא צריך להשקיע בו שום דבר. יש לו תוספת של מערכת מולטי מדיה, מצלמת רוורס, צמיגים חדשים, סט שטיחים יקרים שהזמנתי עבורו ועוד המון תוספות. קשה למצוא רכב במצב כזה.

פורסם

אף אחד לא דיבר איתך על המחיר כי לרוב מי שמפרסם ב-60 לא ירד ל-40. תפרסם במחיר שקרוב למה שאתה מוכן למכור. אם אין טלפונים, המחיר שאתה מבקש כנראה לא ריאלי.

אני מסכים איתך

פורסם

לא חושב שזה חוסר בושה כמו פשוט הרצון שלהם להגיד "לא רוצים לעשות טרייד על הרכב הזה"

וכן, הרכב הזה הוא עם שוק חלש ביותר. לדעתי יהיה עדיף אם תנסה למכור באופן פרטי ביד 2

פורסם

מחזק את אלה שמעליי..

אנשים שמחפשים את הרכב הזה (ואין הרבה שמחפשים) יודעים שהשוק חלש.

לדרוש זה מותר כמה שרוצים אבל 60 זה לצחוק להם בפנים ולעבוד על עצמך.

מחיר נכון זה 40 אלף שקל. טיפה לפה וטיפה לשם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אם לא אכפת לך שאני שואל, נראה שאתה נוסע ממש מעט והשקעת די הרבה באוטו. למה בכלל אתה מוכר? ועוד לעבור לדיזל בק"מ כזה. למה לא פשוט להמשיך עם ה-c5?

אני מסכים איתך

פורסם

אוקי, את הרכב הזה רכשתי לפני 9 חודשים ב 64 אלף. מאז השקעתי בו עוד כמה אלפים טובים. חיפשתי ספציפית רכב כזה, יד ראשונה עם ק"מ נמוך. הרכב היה שייך בעבר לנכה שנפטר והמשפחה מכרה את הרכב. בכל אופן, עשיתי עליו כבר 10K ואני ממש מבסוט ממנו, אבל הבעיה היא שהוא אוכל אותי בדלק. זו הסיבה היחידה שבגללה החלטתי למכור. מי שיש לו כסף לדלק זה באמת אוטו חבל על הזמן. נסיעה חלקה, גיר חלק, פגז של רכב. רכשתי אותו אחרי שהייתה ברשותי קסרה 2002 במשך 9 שנים וגם ממנה נהניתי מאוד.

פורסם

עסקת טרייד אין לא משתלמת בעליל...

אין מנוס מלמכור ביותר זול או להמשיך להחזיק ברכב.

מה היקף הנסועה השנתית שלך שאתה שוקל רכב דיזל?

פורסם

תודה. אתה חושב שהיקף הנסיעה משנה משהו? לדעתי החשבון הוא פשוט: על דיזל אצליח לנסוע 1000 ק"מ על מיכל במקום 550 שאני עושה כיום בנסיעה משולבת.

פורסם

הטעות הנפוצה הזו של בדיקת צריכת דלק לפי מיכל...

מה גודל המיכל ברכבים שאתה משווה? אם אתה חושב שפאסאט דיזל צורכת כמחצית מכמות הדלק ביחס לסיטרואן, אתה טועה!

ומה עם ההוצאות הנלוות כמו ביטוח, טיפולים וחלקים? בדקת שזה לא יקר יותר מאשר ברכב שלך?

בקיצור, החלפת רכב שאתה מאוד מרוצה ממנו ברכב אחר ובהפסד של מעל ל 20000 שקל בתשעה חודשים, לא אמורה להיות רק בגלל צריכת דלק (שהיא אופיינית לסגמנט הזה), במיוחד שאתה לא נוסע הרבה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...