Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב בתקציב של 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בתקציב של בערך 40K

משפחתית קטנה/משפחתית האצ'בק

אם תהיה ספורטיבית זה רק בונוס

אוטומטית

כמה שיותר מאובזרת יותר טוב

אמינה עם חלפים במחיר סביר

צריכת דלק סבירה

תשמש אותי בעיקר לנסיעות קצרות

תעזרו לי חברים אני מחפש בנרות אין לי ידע גדול...

פורסם

מיצובישי לנסר 1.8 אופציה נחמדה בשבילך, 143 סוסים מחוברים לגיר רציף ורמת אבזור נדיבה (כל עוד אתה הולך על רמת האבזור הגבוהה), התנהגות כביש נחמדה למיטב ידיעתי (לא נהגתי), אמינה (כמעט) כמו כל מצובישי.

פורסם
מיצובישי לנסר 1.8 אופציה נחמדה בשבילך, 143 סוסים מחוברים לגיר רציף ורמת אבזור נדיבה (כל עוד אתה הולך על רמת האבזור הגבוהה), התנהגות כביש נחמדה למיטב ידיעתי (לא נהגתי), אמינה (כמעט) כמו כל מצובישי.

אחפש תודה!

איזה שנים? ודגם מסויים?

פורסם (נערך)

רצית האצ'בק?

חפש מיצובישי לנסר ספורטבק שנכנסת לתקציב (בערך 2010 ).

רק שבגלל הגיר הרציף קשה לקרוא לרכב הזה ספורטיבי.

מזדה 3 עם מנוע 2000 סמ"ק מרגישה יותר ספורטיבית, גם הונדה סיוויק 5 דלתות עם מנוע 1.8.

הבעיה היא התקציב - מזדה והונדה יותר יקרות מאשר מיצובישי מאותו השנתון.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
רצית האצ'בק?

חפש מיצובישי לנסר ספורטבק שנכנסת לתקציב (בערך 2010 ).

רק שבגלל הגיר הרציף קשה לקרוא לרכב הזה ספורטיבי.

מזדה 3 עם מנוע 2000 סמ"ק מרגישה יותר ספורטיבית, גם הונדה סיוויק 5 דלתות עם מנוע 1.8.

הבעיה היא התקציב - מזדה והונדה יותר יקרות מאשר מיצובישי מאותו השנתון.

תודה רבה אחי כמו שציינתי הספורטיבי זה רק בונוס אני אסתכל על הדגמים אחי

אתה יודע במקרה איזה חלפים יותר זולים ואיזה דגם יותר אמין ממה שהמלצת?

יש לך מושג לגבי פורד פוקוס האצ׳ בק? /סיאט

עריכה אחרונה על ידי Shahafy
פורסם

היפניות אמינות מאוד, והתחזוקה שלהן די דומה.

יכול להיות הבדל במחירי הביטוח לנהג חדש/צעיר.

פוקוס צורה חדשה ( 2012 ) בעייתי מבחינת הגיר. הדור הקודם יותר מוצלח. אם כבר פוקוס - דור שני (עד 2010) עם מנוע 2000 . אבל קשה מאוד למצוא בצורת האצ'בק. סיאט? איזה דגם?

לדגמים טורבו בנזין tsi וגיר רובוטי dsg מוניטין האמינות לא טוב.

יש בתיאוריה סובארו b3 האצ'בק עם מנוע 2000 סמ"ק, לא יודע האם יש עכשיו רכב כזה למכירה. אם כן - אחלה רכב ( חוץ מצריכת דלק ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...