Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

תקופה ארוכה שאני מחפש לקנות רכב עד 30K .

אתמול מצאתי בעירי רכב מסוג דייהטסו סיריון שנת 2008 במצב די טוב, 101 אלף קילומטר ,יד 2 (שני הידיים פרטיות), גם מבחינה החיצונית הרכב נראה בסדר מלבד מכת פח קטנה על המכסה מנוע (כנראה מנשיקה עם רכב אחר ), עשיתי גם נסיעה קצרה על הרכב ולא הרגשתי מלבד קצת רעשי מנוע בסלון שום דבר חריג, כמובן שהעביר בדיקה לרכב לפני הקנייה, בדקתי גם אם יש נזילות למהנים או עשן חריג שיוצא מהגזוז ולא מצאתי שום דבר חריג, כמובן עד כמה שיכולתי לבדוק בעיניים לא מקצועיות, הרכב עם טסט עד ה 12/17 .

השאלות שלי הם ככה :

1. האם הרכב זה יש הפרעה של רעשי מנוע בתוך הסלון ,כלומר בידוד לא הכי טוב ?

2. בעל הרכב דורש על הרכב 29 אלף , האם הסכום סביר או שיש מקום לרדת במחיר ?

3. לא הצלחתי למצוא את המד חום ברכב, איכן הוא נמצא אם יש אחד כזה ?

4. איזה עוד דברים הייתם ממליצים לי לבדוק ברכב הספציפי הזה לפני בדיקה והעברת בעלות ?

5. האם רכב עם מכת פח בחלק הפרונטלי יש חשיבות לשווי הרכב, והאם ניתן לבקש הורדה במחיר על כך ?

5. כמובן כול דבר מהידע האישי שלכם יכול להוסיף לקנייה ויותר מהשמח לשמוע את דעותיכם .

בתודה מראש :lol:

פורסם

בתור אחד שיש לו כזו שנת 2011, אל תיגע באוטו ובמיוחד בכזה מחיר,

אלא אם כן אתה חייב דווקא פחנוע על גלגלים,

האוטו המדובר כבר יותר מ 8 שנים על הכביש!!

ב 25 אלף אתה יכול לקנות לדוגמא ניסאן טידה האצ'בק עם ק"מ כמעט זהה, הצריכת דלק כמעט אותו דבר, ומה שאתה מקבל כאן זה אוטו ולא קופסא שמתהפכת בסיבובים מעל 80.

פורסם
בתור אחד שיש לו כזו שנת 2011, אל תיגע באוטו ובמיוחד בכזה מחיר,

אלא אם כן אתה חייב דווקא פחנוע על גלגלים,

האוטו המדובר כבר יותר מ 8 שנים על הכביש!!

ב 25 אלף אתה יכול לקנות לדוגמא ניסאן טידה האצ'בק עם ק"מ כמעט זהה, הצריכת דלק כמעט אותו דבר, ומה שאתה מקבל כאן זה אוטו ולא קופסא שמתהפכת בסיבובים מעל 80.

מחיר מופקע. רכב ענתיקה, עם יבואן שכבר לא נמצא איתנו בארץ.

מחיר הוגן לרכב מסוג זה צריך להיות סביבות 10-15K.

לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית, גילוי נאות, אם תרצה אני מוכר רכב בתקציב שלך.

תודה רבה חברים !!!

איזה רכב הייתם ממליצים לי לקנות עד 30K .

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני גם חושב שזה לא מעט כסף לסופר מיני שמתקרבת לגיל 10.

האם גיר ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מחיר מופקע. רכב ענתיקה, עם יבואן שכבר לא נמצא איתנו בארץ.

מחיר הוגן לרכב מסוג זה צריך להיות סביבות 10-15K.

רק להשכלה מאיפה לקחת את הנתון הזה? לא נראה לי שיש לו קשר עם המציאות.

המחיר שרוצים על הרכב אכן יקר אבל 10-15K? ממש אבל ממש לא נראה לי.

פורסם

למה לא? תסתכל בכמה נמכרת יונדאי גטס למשל, שלא נופלת באמינותה מהסיריון. 30 אלף ש"ח זה לא מעט כסף לסופר מיני בת 9.

הסכום הזה יכול לקנות לך יונדאי i20 צעירה בשנה או שנתיים מהסיריון, שגם היא מכונית אמינה, בטיחותית ומאובזרת יותר מהסיריון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מחזק את דור, בעלי הסיריון חיים בסרט.

אומנם מדובר בטויוטה, שאכן אמינה ושומרת על המחירון שלה, אבל בחייאת...

Stay Dirty

פורסם

מה הקשר? סיריון נמכר בהתאם למחירי השוק שהם גבוהים בהרבה מהגטס שאמנם אמינה אבל הרבה פחות חסכונית (והשוק מודע לזה)

ולדעתי גם פחות "מעודנת" מהסיריון.

זה שלדעתך היא לא שווה יותר (להלן גם מחירון לוי יצחק - שגם אם זה למורת רוחך עדיין קובע בשוק) זה לא אומר שזה לא מחירי השוק שלה (בסכום הזה היא נמכרת בערך +\-).

פורסם

כמה כבר הרבה פחות חיסכונית?

לפי מה שבעלי סיריון מפרסמים היא עושה כ 1/13 בערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כבעל סיריון 2011 בחודשיים האחרונים הקשבתי להצעת הפורום וקניתי סיריון 2011 ב32K אני יכול לספר לך שזה רכב חמוד מאוד סוחב נחמד מרווח מאוד דיי נוח לרכב קטן ועושה 1-11 בעיר בנסיעה של סבתא אז חסכוני הוא לא הכי לדעתי במחיר שציינת ברור שלא שווה במידה ותצליח לרדת למחיר של 22-26K זה כבר קנייה יותר משתלמת

פורסם

כמה שחיבבתי בעבר את הסיריון, היום היא פשוט לא שווה את זה.

המתחרות I10 I20 מאזדה 2 ואפילו שברולט סוניק פשוט יותר טובות ממנה.

המחיר הריאלי לסיריון צריך להיות 20 אלף(במקום ה-28 של היום לשנת 2009)

• תוכן חדש...