Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?618393-%D7%9E%D7%91%D7%A7%D7%A9-%D7%9E%D7%A7-quot-%D7%98-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%9C%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%93%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%9F-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-99

החיישן החמוד הזה עולה בחברה בערך 900 שקל לפני מע"מ, חשכו עיניי.

בAMAYAMA היפני, אני אצטרך לשלם עוד 300 שקל לדואר בגלל שזה משלוח EMS ואז אני מתקרב לסכום בארץ.

מכיוון שהבעיה מאוד לא נפוצה בטויוטות קורולות מהשנתונים האלו, החשד שלי אולי על גלגל שיניים שבור ולא חיישן הרוס.

בקיצור, האם כדאי לשלם סכום כזה על חיישן כזה שמשתגע במיוחד במזג אוויר קר אבל חוזר לעצמו? אני גם לא יודע עד כמה הוא משפיע על תפקוד הגיר אבל יש לי תחושה שכן, ומאוד.

והאם זה מגיע עם גלגל שיניים או שזה בנפרד?

תודה לעוזרים.8)

פורסם

בסכום שמוכרים אותו ב-Ailexpress הייתי מזמין רק כדי לנסות ולראות אם התקלה מסתדרת.

https://www.aliexpress.com/store/product/Odometer-Speed-Sensor-for-Toyota-83181-12020/301124_548954184.html

הסתדרה התקלה? כל יום שעובר תרוויח זמן נוסף לחפש חיישן מקורי.

אם זה גלגל שיניים - אתה תראה את זה בזמן הפירוק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

קודם כל, אין פייפל שם... לא סומך על האתרים האלו ללא הגנה.

דבר שני, כבר דובר על חיישנים מזוייפים מסין, קצת מלחיץ , בטח שזה קשור לתיבת הילוכים.

אני שוקל לחפש בפירוקיות אבל עם יד על הלב, כמה כבר מנועים מפורקים יש לקורולות האלו, ועוד חיישן ספידומטר?

האם לבדוק במאגר?

פורסם

בגלל שזה קורולה ישנה תגיד למחסן בטויטה שיבדוק עם הראשי מה הוא יכול לעשות

אם יש להם את זה במלאי אפשר להתמקח זה חלק שלא יצא עוד הרבה זמן

פורסם

אין קשר לגלגל השיניים,שהוא חלק מכאני בגיר.(אם נשבר גלגל שיניים ההילוך של אותו גלגל לא ישתלב/יתפקד כראוי. למשל אם נשבר /התקלקל גלגל שיניים של הילוך רוורס הרכב לא יסע אחורנית).

הבעיה אצלך פשוטה ואינה קשורה לתפקוד המכני של הגיר עצמו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קודם כל, אין פייפל שם... לא סומך על האתרים האלו ללא הגנה.

דבר שני, כבר דובר על חיישנים מזוייפים מסין, קצת מלחיץ , בטח שזה קשור לתיבת הילוכים.

אני שוקל לחפש בפירוקיות אבל עם יד על הלב, כמה כבר מנועים מפורקים יש לקורולות האלו, ועוד חיישן ספידומטר?

האם לבדוק במאגר?

תתפלא אבל אלי אקספרס אחד מהאתרים היותר מאובטחים שיצאו לי להכיר יותר מ-PAYPAL

פורסם

אין מנוס מלפרק את החיישן ולהסתכל על הגלגל שיניים, בהנחה והוא לא שבור אז כנראה החיישן מת, נכון?

דרך אגב, בכל האתרים החיישן הזה והמק"ט אכן מתאים, כולל בשרטוטים אבל לא רשום בשום מקום שזה תואם לקורולה 1.6 שנת 1999, רק למנועים בכירים יותר. משהו פה מוזר... אבל כבל ספידומטר אין.

פורסם

טוב, מסתבר שהיה צריך קצת לחפש יותר ולא להתייאש.

חבר מכונאי מוסכניק שעובד לידי, נתתי את המק"ט ואפשר להביא את החיישן מפירוק במחיר הרבה - הרבה יותר נורמלי.

החסרון, החיישן יפורק מגיר של רכב כזה, אבל בגלל שאני יודע ומכיר את הטויוטות האלו , הבעיה הזו מאוד לא נפוצה אז סיכויים גבוהים מאוד שהחיישן יהיה במצב אחלה.

נקווה שיתאים ולא יהיו פדיחות בכל מקרה... אעדכן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון!

החלפתי את החיישן היום אצל המכונאי התותח שלי ליד העבודה (לא צריך לרדוף ולהתחנן אחרי אף אחד ).

מה שקרה לאחר ההחלפה לאחר נסיעה קצרה מהעבודה חזרה הביתה זה שמד המרחק מגיב מהר יותר, זאת אומרת לקח לספרה האחרונה הרבה זמן להתחלף עם החיישן הקודם המקורי ואילו בחיישן הזה זה מתקדם הרבה יותר מהר, בהנחה "והוא לא מתאים את עצמו" או שאני מדמיין. לגבי העברת הילוכים, כנראה שאין קשר כי אין שינוי לרעה ולטובה שזה מוזר כי בד"כ החיישן הזה כן משפיע על תפקוד ההילוכים. דבר שלישי והכי עצוב... תוך כדי שאני מתחיל נסיעה מהרמזור, מד המהירות שוב נופל...

אז מה שבעצם קרה זה ששפכתי כמה מאות בודדות של שקלים על חיישן כזה מגיר כזה מפירוק, לעומת 1000 ומשהו על חיישן מקורי חדש.

מד המרחק מתקדם טוב יותר ואילו מד המהירות ממשיך ליפול ואין שינוי בהעברת הילוך.

מה לדעתכם הבעיה ?!

פורסם

חיישן המהירות?

הבאסה בלהרכיב משומש זה שלא יודעים עכשיו אם החלק שהרכבת דפוק או הלוח שעונים דפוק.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

סיפור שקרה לי בסיאט 2002.

גם אצלי מדי פעם נפל הספידו. היה נופל וחוזר לעצמו. רנדומלית לחלוטין בלי סיבה.

בשיטוט בפורום בחו"ל נתקלתי בבעיה ידועה ונפוצה ב vag באותן שנים, המצבר עם התושבת שלו יושב על החיווט לחיישן. מהלחץ היו ניתוקים ובלאי מואץ לחיווט..הייתי סקפטי, חשבתי להזמין חיישן וכו.. בסוף פיניתי שעה פירקתי הכל בודדתי את החוטים לחיישן וזהו הכל הסתדר.

בדוק אולי גם אצלך זה כך ...

seat leon 1.8 20v

פורסם

קראתי את הפוסט המקורי שלך והסימפטומים (גם מונה ק"מ שמפסיק להריץ קילומטרים וגם הספידו...) זהים. רק אצלי לא הייתה תלות במזג אויר.

seat leon 1.8 20v

פורסם

מד המרחק מתקדם טוב יותר ואילו מד המהירות ממשיך ליפול ואין שינוי בהעברת הילוך.

תשווה מול GPS בשביל לדעת אם באמת הוא עובד כמו שצריך

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...