Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה את מזלי כאן - בחוכמת ההמונים.

ברשותי יש רעיון שקשור שחלק מתפעולו הוא מכשיר שנכנס לבית מצת (כמו מטען של טלפון). רציתי לדעת האם יש תקן שמנחה את היצרנים לסגור את החשמל בבית מצת כאשר אין מפתח? כי ראיתי בסקודה סופרב שהמצב הוא לא כך.

האם הבעיה היא רק אצל ואגיות? מה לגבי מכוניות היברדיות? אולי יש עוד יצרנים שלא דוגלים ברעיון הזה.

פורסם

אין תקן לזה.

אצל חלק מהיצרנים נשאר מתח בשקע מצית אחרי סגירת סוויץ', אצל אחרים לא נשאר.

פורסם

אז ייתכן שהמצבר יתרוקן והוא לא יוכל להניע את הרכב.

יישנם ייצרני רכב המאפשרים לבצע שינוי במיקום של פיוז או שינוי חיבור כבל בודד לפי בחירת בעל הרכב בתוספת תשלום בכדי לבטל או לאפשר מתח בשקע המצית עם הוצאת המפתח.

איזה כייף לי :)

פורסם

היה לי את זה באוקטביה. זה לא היה מכבה את המצלמה כאשר סגרתי סויץ'. מסתבר שאחרי כיממה הרכב היה מכבה את החשמל כאשר מצבא הגיע לרמת טעינה מסויימת. אני קניתי מפסק וכל פעם הייתי מדליק ומכבה את המצלמה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה בעצם אתה רוצה לשאול?

אפשר להתקין כל אביזר על קו מתח אחרי הסוויץ' ואז הוא יכבה אחרי סגירת סוויץ'.

כל אביזר כזה מתקינים דרך פיזים משלו על קו הזנה שלו.

פורסם

אתה לא ברור לצערי.

יש מערכות שמקבלות מתח לא דרך הסוויץ', פועלות גם כשהסוויץ' סגור. תאורה פנימית, נעילה מרכזית וכו'.

יש מערכות שמקבלות מתח דרך הסוויץ', לא פועלות כשהסוויץ' סגור.

לכל מערכת יש פיוז.

פורסם

אתה יכול לחבר מכשיר לשקע דיאגנוסטיקה. המכשיר יכול לתת לך אינדיקציה של סל"ד ומהירות למשל (ועוד המון דברים אחרים).

אם הרעיון שלך מסחרי, הרי מי שנותן לך יעוץ הופך לפרטנר? כמה אחוז מניות אתה נותן לנו? :p

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לכל רכב יש מערכת חשמל שלו, מה שיש לאחד לא מבטיח שיש לאחר, כולל באותו מותג.

אתה צריך לעבור על כמה תוכנית חשמל של רכבים או לדבר עם חשמלאי רכב.

פורסם
אני מחפש דרך חשמלית לדעת מתי הרכב כבוי או דלוק. כלומר לא דרך המפתח. חשבתי על המצת, והגענו למסקנה שאני לא יכול להסתמך על זה

גם אם נניח לרגע שיש תקן מחייב ואצל כל היצרנים בלי יוצא מן הכלל אין מתח בשקע מצית כשהסוויץ' סגור, זה לא היה עוזר לך.

מתג הצתה פתוח זה משהו אחד, מנוע פועל זה משהו אחר.

מתג הצתה יכול להיות פתוח גם כשמנוע כבוי.

לצורך הפרוייקט שלך הכי קל יהיה כנראה לקחת את אות הסל"ד, כפי שמכתב כבר.

• תוכן חדש...