Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטויות בלי סוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שסוגר שנה עם XT500 אני רוצה להגיד לך - אחלה אופנוע שבעולם! כלבויניק מעולה!

ב 5K הראשונים הוא לא אכל לי גרם שמן, אני לא צוחק, בינהם היו הקילומטרים בהם בעצם קרעתי את המנוע שלא לצורך, והעברתי הילוכים בצורה די מטומטמת. בעיר מלך! מחוץ לעיר - נסיך! { אה, ובימקרי אני מוכר את שלי :wink: }

אחר כך התפתחה לה נזילה מסוימת מחד הברגים שמחזיקים את הפילטר שמן.{ שים לב לזה כשאתה מחפש XT }. הוצאתי עליו כל השנה באיזור ה 4K וזה כולל שלושה טיפולים - ישור קו,2 גדולים ואחד קטן, גלגל"ש וצמיג קדמי. ועוד תיקונים קטנים, חלקם בעקבות התהפכות קלה. את הפלסטיקים שנישברו לי אני כניראה לא אתקן...

אתה חושש מהכח שלו? אל תחשוש, מאד קשה לגרום לאחורי שלו לאבד אחיזה כתוצאה ממכת גז בכביש { אני רוכב על צמיגים בעלי נטית כביש }, מצד שני יש לו מספיק בשביל להאיץ יפה מרמזור או בשטח, ומספיק בשביל להאיץ עד 120. הוא לוקח 1:17-20 תלוי בסגנון הרכיבה { וכנראה גם בתקינות צמיג קדמי וגלגל"ש }.

בקשר למיגון - אני כמוך, רוכב עירוני הרבה- אבל - לפעמים בא לי לרדת לאיזה שטח, ואני כמו מר עמרני - חושב שאסור אסור לרדת לשטח בלי מיגון עליון מלא { וגם תחתון } - ו ל כ ן - הפתרון שאני מצאתי - מיגון רשת הכולל חגורת גב, ומעליו מעיל כביש שהמיגונים שלו הוצאו.

זה מסורבל ללבישה ולהורדה, אבל זה ה- פתרון לדעתי, המיגונים צמודים, יש מיגון חזה, יש חגורת גב, יש מיגון נגד החלקה, המגן בגב ארוך יותר ממה שבא עם המעיל. רק תשלום קטן בדמות חוסר נוחות. וצריך לקנות שני מעילים בעצם.......{ הסט-אפ הזה "עבד" יפה בשתי הזדמנויות כביש }

למה לא 350? כי יש לו קיק סטארטר, כן, ככה פשוט, כל הפעמים שנכבה לי המנוע כי לא ידעתי לרכב, הפעמים שנפל האופנוע ונזל הדלק -ואז היתי צריך סטרטר ארוך { ובוא לא נדבר על פדיחת הפדיחות - שככת קיל-סוויץ' }, אני לא רוצה לחשוב איך זה היה עם קיק.

בניגוד ל DR ול KLR יש המון אקסטים שלא ראו שטח או שבילים בלבד.

בהצלחה.

עם מנוף אי אפשר לסרוג סוודר { C }

פורסם

אני חייב להסכים עם קודמי...

הXT ישמש אותך מצוין. גם מבחינת הגובה.

קיימת עוד אפשרות גם אם מחייבת מתיחת התקציב.

KLE500. בעצם, עזוב. לא נדבר על שטח- יקר מדי, כבד מדי.

לעומת זאת עם הXT תוכל לעשות צעדים ראשונים בעולם הSM.

לך על הXT.

לגבי מיגון- יש עכשיו מבצעים טובים של שני מעילים במחיר אחד (חורף+קיץ).

קסדה- יש קסדות דו"שיות. עם מצחיה ומשקף. קיימות אצל יוני אופנועים בי-ם.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

• תוכן חדש...