Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרגון לבעל מקצוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי, שבמפגש בין פירינג לאספלט, האספלט מנצח. לא ידעתי, שזה בנוק-אאוט.

ידעתי, שפלסטיק, אפשר לחמם, להדביק, להלחים ולצבוע. לא ידעתי, שצריך קסמים.

ידעתי, שהאופנוע יחזור אלי, פחות או יותר שלם. לא ידעתי, שאקבל אופנוע חדש.

אז אמרו לי שיש אחד בקיבוץ גלויות בתל אביב. יוסי מוגרבי. בחור נחמד, אמרו, סמפטי.

לא אמרו, שיעבור על האופנוע, עם זכוכית מגדלת ויכין רשימת רג'קטים, גם של דברים שאפשר לראות רק עם משקפת של חיידקים.

לא אמרו שיתמחר את העבודה הכוללת, סעיף סעיף, שריטה שריטה, גדולה כקטנה וייתן לך, בעל האופנוע, להחליט מה לעשות ומה לדחות.

גם לא אמרו, כשיראה איך אתה מתכווץ, ככל שהרשימה מתרחבת, שייקח על עצמו, ללא עלות, את שיפוץ החלק הזה, או יוריד במחיר על החלק האחר.

גם לא אמרו לי שיציף אותי בתמונות, של לפני ואחרי, של כל חלק וחלק שעבר תחת ידיו האמונות.

הבאתי ליוסי מוגרבי אופנוע עצוב וקבלתי אופנוע שמח. שמח מאוד. אני שמח מאוד.

מפרגן ובגדול. יוסי מוגרבי. פייברטק 2000, קיבוץ גלויות 6 תל אביב. מקצוען עם לב ענק.

ארז רונן

פורסם

נראה מדהים.

כל זה נעשה על ידי הלחמת החלקים השבורים והשלמה איפה שחסר בפלסטיק, או שמדובר בבונדו?

Sent from my M3s using Tapatalk

פורסם

מאחר והצלחתי לאסוף את כל השברים ממקום התאונה, הקלתי על פייברטק בעבודתו. כל שנותר היה להלחים את השברים, ללטש, צבע יסוד, צבע, לכה ושאר החמוצים...

ארז רונן

פורסם

תודה.

אני מקווה שפרסום התמונות והצעת המחיר, תעזור לחברים לקבל בסיס להשוואה, למחירים המופיעים בשוק.

ארז רונן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה המחיר שהוא לוקח עבור הלחמות?

יש לי פלסטיקה של ביג שנשברה קצת, אני שוקל להלחים אותה ולצפות בציפוי שחור מט.

• תוכן חדש...