Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב ואני מתלבט בין 3 עיקריים

כולם יהיו עם גיר אוטומטי ועד סכום של 100אלף וכולם בטווח שנים של 2011-2014

מתמודד ראשון פיאט אבארט שבתקציב שלי אני יכול להביא שנת 2012-2013 קבריולט

מתמודד שני פולו gti שיהיה בשנים 2011-2014

מיני קופר שיהיה 2012-2014 מנוע 1600ט'

ואפשר להוסיף גם פיגו rcz שאהבתי את הצורה אבל לא יצא לי לשמוע איך היא

אשמח לשמוע יתרונות חסרונות בעיות ומחלות למיניהן ומה ההמצלה שלכם. תודה.

פורסם

פולו GTI מחלות - תיבת הילוכים DSG7 ומנוע טורבו עם סופרצארג'ר שנחשב לבעייתי.

מיני קופר ופיג'ו RCZ - אותו מנוע THP/ פרינס עם המחלות שלו.

פורסם (נערך)

אם הכיוון של הוא רכב נהיגה עם ניחוח ספורטיבי תהיה לך בעיה למצוא אוטומטי,בטח בסכום הזה.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

מכל האופציות אבארת' נשמעת הכי רלוונטית. ממליץ לך מאוד לוותר על הקבריולט (שלדעתי זו שטות ברכב הזה, אבל איש איש וטעמו) ולנסות לרכוש אחת עם בולמי FSD של קוני, למיטב הבנתי השיפור בנוחות הוא עצום. אני לא רוצה להטעות כי אני לא בטוח בדיוק באיזו נקודה החליפו את הבולמים - אבל נראה לי שזה איפשהו באמצע 2013.

פורסם
אם הכיוון של הוא רכב נהיגה עם ניחוח ספורטיבי תהיה לך בעיה למצוא אוטומטי,בטח בסכום הזה.

איך גולייטה או מיטו תלתן ?

פחות רציתי אלפא אבל הם גם מתאימות לדרישות

פורסם
מכל האופציות אבארת' נשמעת הכי רלוונטית. ממליץ לך מאוד לוותר על הקבריולט (שלדעתי זו שטות ברכב הזה, אבל איש איש וטעמו) ולנסות לרכוש אחת עם בולמי FSD של קוני, למיטב הבנתי השיפור בנוחות הוא עצום. אני לא רוצה להטעות כי אני לא בטוח בדיוק באיזו נקודה החליפו את הבולמים - אבל נראה לי שזה איפשהו באמצע 2013.

דווקא ממה שאני הבנתי הקבריולט הוא זה שמגיע יותר ידידותי מבחינת נהיגה, בנוסף חלון גג / קבריולט זה משהו שדווקא מושך אותי וחשוב לי ברכב

פורסם
הגולייטה רכב חביב מאד,לא ממש ספורטיבי,השאלה הגדולה היא איך הגיר הרובוטי והמנוע המטורבת שורדים את כל השנים?!.

זהו... שלא יצא לי לשמוע דברים טובים בעניין הזה

• תוכן חדש...