Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני נוהג ב-3+ שנים האחרונות על רכב שמבוטח בביטוח מקיף על שם דוד שלי.

חשבתי שמסמך העבר הביטוחי שלו בצירוף הצהרה חתומה שלי ו/או שלו על כך שנהגתי ברכב דרך קבע בשלושת השנים האחרונות יקנה לי עבר ביטוחי, אך מדיבורי עם כמה סוכני ביטוח מסתבר שאם בעל העבר הביטוחי לא הורה שלי או מישהו שגר איתי, זה לא תופס. זה נשמע לי די אבסורד.

אתם מכירים חברות ביטוח שאצלן זה כן יעבור?

השם/ת.ז שלי לא היו רשומים בפוליסה, לא נהגתי ברכב אחר, ולהורים שלי אין רכב.

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי Trilandian

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

אני זוכר שהיה לי מקרה דומה עם AIG. במקרה שלי פניתי לסוכנת הביטוח של ההורים שלי והיא חתמה מול חברת הביטוח (שומרה) שאני אכן דובר אמת ויש לי עבר ביטוחי.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

תרכוש את הפוליסה על השם שלך ושלו ביחד בשלוש השנים הקרובות

אחרי שלוש שנים יש לך עבר ביטוחי

ככה אני עשיתי

אוהד

פורסם
תרכוש את הפוליסה על השם שלך ושלו ביחד בשלוש השנים הקרובות

אחרי שלוש שנים יש לך עבר ביטוחי

ככה אני עשיתי

אוהד

האמת היא שלא חשבתי על האפשרות הזאת כי אני הולך עכשיו לקנות רכב, וחשבתי שהעל הפוליסה צריך להיות בעל הרכב, אבל מחיפושים באינטרנט עכשיו גיליתי שזה לא ככה.

כנראה זה מה שאעשה.

תודה!

פורסם
ואם חס ושלום יקרה משהו, תהרוס גם את העבר הביטוחי שלו?

אם יקרה משהו, והפרמיות שלו יעלו בעקבות האירוע, אני יכול לשלם לו על ההפרש. זה עדיין יוצא יותר זול מלקנות ביטוח ללא עבר ביטוחי.

זה גם לא משנה את המצב שהיה עד היום שבו נהגתי ברכב שהיה מבוטח על שמו.

אני באמת גם לא רוצה לעשות את זה אם לא תהיה לי ברירה, אבל זה או זה, או לשלם פי שתיים על הביטוח.

פורסם

ואם הוא ירצה לבטח 2 מכוניות? או 3?

אני הבאתי לחברת הביטוח הראשונה שלי מכתב ממפקד היחידה שלי על כך שהייתי נהג מבצעי במשך 3 שנים ללא תאונות.

יש פתרונות, רק תמצא סוכן עם אמביציה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם (נערך)

דיברתי עם עוד כמה חברות ביטוח. כולן אמרו לי שזה חד משמעית לא תופש.

נראה שלא תהיה לי ברירה אלא ללכת עם ההצעה של o_prime (אפילו הציעו לי לפעול ככה באחת החברות שפניתי אליהן).

עריכה אחרונה על ידי Trilandian

• תוכן חדש...