Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב למשהו חדש בספורטאז 2016, שלא יודע אם מדובר בתקלה או משהו סטנדרטי, בזמן התנעת הרכב והפעלת הוישר הקידמי, הוישר האחורי גם פועל לכמה סיבובים ומפסיק כשהמתג של האחורי כבוי לגמריי (אפילו לא בהשעיה).

בנוסף, אפילו בזמן נסיעה כשהוישר הקידמי בהשעיה (פועל לסירוגין), הוישר האחורי פועל על דעת עצמו מידי פעם - שוב גם פה כשהוישר סגור (על אפס).

זה משהו הגיוני או מדובר בתקלה?

אין לי חיישני גשם בדגם המדובר (אורבן).

אשמח לתגובות גם מבעלי ספורטאז אם מכירים או יודעים על התופעה הזאת.

תודה.

פורסם

אם יש לך ספר רכב תפתח בעמוד המתאים ותקרא את ההסבר על פעולת המגבים.אם אין לך גש למוסך מורשה ותשאל אם היצרן תיכנן את זה כך.לדעתי זה בהחלט סביר.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

פורסם

בכל מקרה הולך למוסך בגלל עניין אחר שנמצא בטיפול.

זה סביר אפילו כשאין חיישני גשם? אפילו אם יש חיישני גשם - אז קיימת אפשרות שיהיה על אוטו' או רגיל כמו באורות, ופה אין כזאת אופציה בכלל.

פורסם

רנו סניק של אשתי, מפעילים וישר קדמי ומכניסים ל R אז הרכב מפעיל גם את האחורי .

תבדוק אם זה לא המצב גם אצלך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אצלי אפשר לבחור בהגדרות של המכונית להפעיל את הווישר האחורי באופן אוטומטי ברגע שמכניסים לרוורס.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לא הכנסתי לרוורס, הכנסתי ל D.

אין לי מושג למה זה קורה ואני גם לא מכיר את הרכב.

אני כן יודע שברכב אוטו' כדי להגיע ל-D חייבים לעבור דרך -R

פורסם

גם אצלי (סקודה ייטי) מידי פעם הוישר האחורי מעביר ניגוב בזמן נסיעה, לדעתי תקין ואף רצוי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לא רצוי על החול... לא נעים.

בכל מקרה, ספר רכב כפי שאמרו, אין דרך אחרת להבין את הפעולה מלבד הספר.

פורסם

כמובן. רק כשוישר הקדמי פועל. לא על יבש.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

במבליק, ברור שעברתי דרך הרוורס כדי להגיע לD - אבל זה רק מעבר ולא על מנת לסוע רוורס - זאת היתה הכוונה שלי.

אודי R8, יש לך חיישני גשם?

זה נראה מאד מוזר שווישר יעבוד על דעת עצמו, כשהמגבים הקידמיים פועלים ברכב שאין חיישן גשם.

אני בכלל נגד כל הקטע האוטומטי הזה (אורות/חיישני גשם), אני רוצה לקבוע מתי להפעיל את האורות ומתי הווישר יעבוד אם בכלל ומתי לא.

אני רואה שהמקרה קורה גם ברכבים אחרים.

תודה לכולכם.

פורסם

אכן, יש לי חיישני גשם.

Mewtwo -

פורסם

זהו אז שאצלך זה תקין, לי אין חיישני גשם - לכן אני מתפלא שהוא פועל על דעת עצמו, גם תוך כדי נסיעה כשהווישר הקידמי פועל.

תודה.

פורסם
זהו אז שאצלך זה תקין, לי אין חיישני גשם - לכן אני מתפלא שהוא פועל על דעת עצמו, גם תוך כדי נסיעה כשהווישר הקידמי פועל.

תודה.

בהרבה רכבים כבר הרבה שנים ברגע שמכניסים להילוך אחורי והמגבים הקדמיים פעילים, אז גם האחורי מופעל כל עוד ההילוך האחורי משולב. אני מוצא את זה חכם מאוד ובטיחותי.

לגבי פעולה של המגב האחורי סתם בנסיעה רגילה כשמגבים הקדמיים פועלים...יכול להיות שבמצב מסויים (אולי מהירות גבוהה של הקדמיים) הרכב מוסיף פעולה בתדירות נמוכה של המגב האחורי. לא כל כך מוזר ובלתי מתקבל על הדעת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה קספר,

העניין שהווישר האחורי דווקא עבד באופן נמרץ כשהווישר הקידמי היה על השהייה.

כנראה שזה משהו שאני לא רגיל אליו, יתכן שזה נורמלי.

• תוכן חדש...