Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

( יכול להיות שעברתי על איזשהו חוק בפורום, אבל בבקשה לא למחוק. אני תקוע באילת עם 3 ילדים קטנים)

אחרי 4 ימים שאני באילת, לאחר נסיעה קצרה, הנעתי את האוטו ובעברה להילוך D הייתה קפיצה. לא נדלקה שום מנורה ברכב אבל נעלמו השורה שמראה את ההילוכים.

יש לי כלי שמתחבר למחשב של הרכב והוא הראה שגיאה

U0101

שזה אומר

U0101 Lost Communication with Transmission Control Module (TCM)

Read more at: https://www.obd-codes.com/u0101

Copyright OBD-Codes.com

כאמור זה קרה אחרי 4 ימים שאני כבר באילת ואחרי נסיעה קצרה. יכול להיות שיש משהו שהתנתק או פיוז שאני יכול לבדוק? כרגע הרכב נוסע אבל הוא תקוע על הילוך כלשהו, כנראה 3, זה אומר שב 50 קמ"ש אני כבר בסל"ד גבוה ואין שום סיכוי שאוכל לחזור ככה עד הבית במרכז.

המון המון תודה לכל מי שיוכל לכוון אותי.

י

פורסם (נערך)

זהו הילוך צליעה. הילוך שני בדרך כלל. המחשב הראשי מזהה בעיה וכדי למנוע נזק נוסף מגביל את הגיר. מטרתו להביא אותך למוסך הקרוב וזהו. בטח לא לחזור הביתה מאות ק"מ. יש לך ביטוח מקיף ? יש בו מנוי שירותי דרך ? זה חלק כמעט נדוש בביטוח מקיף.צלצל אליו ותסביר את המצב. שיבואו . לתקן את הגיר הזה בלילה: הם לא יצליחו ואז תזמין גרר דבל קבינה מאילת ובקש ממנו יפה טרמפ למוסך הבית ומשם טקסי הביתה. תזכור : יש לך גרירה אחת בלבד לאן שתבחר על חשבון הביטוח.

אופציה ב: להאריך שהות באילת, להגיע מחר במצב צליעה למוסך צ'מפיון באילת ברחוב חוטי הנגב, דיי קרוב לקצין העיר אילת ב 7 בבוקר.

לקבל דיאגנוזה ואם מצב אנוש :לשלוח את המשפחה עם אוטובוס מחר הביתה ולקוות לטוב במוסך...

אני הייתי מעדיף את אופציה ב'

אני מקווה שצמפיון ירחמו עליך ויפול עליהם רצון טוב מחר ,כי ניחוש שלי : המכטרוניק נדפק. אבל אני מקווה לטובתך שאני טועה וזה רק איזה חיבור רופף. בתקווה שיקזזו לך את המע"מ.

זה מזכיר לי פה שרשור DSG7 שאמרו : מי שקונה ואגית כזוו מתקן פעם ב..את הגיר. כולה יום עבודה במוסך- מה הענין?. אז זהו... שעם ילדים זה כבר לא כיף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה רבה על התשובה הארוכה והמופרטת.

אני חושב שפתרתי את הבעיה.

פיוז מספר 13 שהיה רופף. אחרי שדחפתי אותו פנימה הנעתי והבעיה נעלמה כלא הייתה. ( התצוגה של ההילוכים חזרה להופיע ונראה שהאוטו נוסע טוב. אין את הדפיקה בהעברה ל D)

הנסיעה הביתה ממילא מתוכננת למחר, מקווה שזו באמת הייתה הבעיה ולא תיהיה לי הפתעה לא נעימה נוספת מחר.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

וואלה... אתה גאון. חסכת לעצמך אלפי שקלים !

אספר לך שבגולף המשפחתית באמצע יום טיול היא פתאום סרבה להניע (האוטו היה חדש עם 8K ק"מ). נגררה למוסך אחרי ששירותי דרך גם התייאשו.

במוסך היבואן פירקו את האוטו לגורמים ולא מצאו את הבעיה. הרכיבו חזרה והכל עבד כאלו כלום. אבל הלך יום שלם במוסך.

עכשיו אני חושד... אולי זה היה פיוז?

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...