Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

החלפתי מנוע במוסך מורשה לאחר הטיפול גיליתי כמה בעיות.

1. מערכת המוזיקה לא נדלקת.

2. האורות הנמוכים לא עובדים (רק הגבוהים)

3 יש רעש ויברציה ברכב בטורים מסויימים (האם זה בגלל תושבות מנוע עייפות?)

כמובן שאחזור למוסך הבעיה מבחינתי שזה ייקח לי יום יומיים עבודה ואעדיף לפתור את הבעיות בעצמי.

ד"א בדקתי פיוזים (והחלפתי והבעיה עדין קיימת)

תודה על העזרה

פורסם

עדכון: בדקתי עם וולטומטר וכן מגיע חשמל הם שרפו לי את הנורות (נורות יקרות של פיליפס) והמערכת לא פועלת אני מנחש ששרפו גם אותה.

האם אני יכול לבקש החזר מהמוסך?

ממש מעצבן

האם לבדוק עוד משהו? ואיך יכול להיות ששר

פורסם

אני בספק אם זה יעבור לך חלק מול המוסך, כי אני לא רואה קשר בין החלפת מנוע לזה שנורות ראשיות נשרפו לך.

מצד שני, אני לא סגור על האבחון שלך, בכל מקרה תחזור למוסך ותן להם לבצע את ההבדיקות כדי לבדוק מה לא תקין ברכב.

יתכן שזה משהו פשוט כמו נתך שרוך או מחבר חשמלי רופף או שלא חובר.

פורסם

אין קשר בין החלפת מנוע לבין מנורות או רדיו.

הקשר היחיד הוא בניתוק המצבר, וגם אז, לא כזה סביר.

בכל זאת הייתי בודק שוב את הפיוזים של הרדיו, ביחד לבדוק את הפיוז של המצית/ שקע טעינה, הם קשורים אחד בשני, ככה שאם אחד לא עובד השני גם לא יעבוד.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

לאדיר:

מניסיון של חבר ,החליף מנוע (ברכב אחר =לא בנזאזדה 3) ,הכול עבד כהלכה לאחר מכן.

אז אם בעת ההחלפה מישהו "שכח" במוסך ונגע בידיו בנורות הקסנון -למשל,ושרף אותן ,או כשניתק המצבר "שכח" ומאז אין לך אורות -זה מוזר ושווה בדיקה של חשמלאי רכב הוגן.

מאיפה אתה בארץ?

• תוכן חדש...