Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

לפני כשלושה חודשים עברתי תאונה. נהג משאית החליט שהוא מבצע רוורס ברמזור אדום ונכנס בי, כשהייתי מאחוריו.

נלקחו פרטים, הופעל ביטוח והכל היה בסדר. הסוכנת שלי אמרה שקצין הרכב של חברת המשאיות לקח אחריות והרכב נכנס לתיקון במוסך (מורשה, אוטו חדש) אחרי ששמאי בדק והעריך את הנזק. הסכום שהוערך יצא כ18 אלף ש"ח.

נכתב צ'ק על שמי על הסכום הנ"ל תוך הבהרה שהסכום הזה יועבר לחשבון שלי ע"י הביטוח של הפוגע וככה הסכום יתקזז.

עברו 90 יום, הכסף לא הגיע, והמוסך ניסה למשוך את הצ'ק שחזר כי אין לי בעו"ש סכומים כאלה.

הסוכנת שלי אמרה שהיא מנסה לפתור את הבעיה אבל "אין הרבה מה לעשות כי אנחנו עובדים עם חברה מאוד מאוד קשה".

באמת אין הרבה מה לעשות? בינתיים אני זה שנמצא במצב לא נעים מול המוסך.

תודה לעונים.

פורסם

אתה יכול לשלוח מכתב לנהג הפוגע, לחברת המשאיות ולחברת הביטוח שלהם ובו אתה מודיע להם כי אם לא תקבל את כספך תוך X ימי עסקים אתה תתבע אותם.

במקביל נסה להגיע להסדר תשלומים עם המוסך לפני שאתה תיתבע לשלם לו את הכסף.

תמיד יש לך אפשרות לתבוע את חברת הביטוח שלך, ולתבוע מצד ג' את כל שאר הסכום (אבדן הנחת העדר תביעות, השתתפות עצמית, וכל הוצאה ישירה אחרת שהייתה לך).

פורסם

הוא לא יכול לתבוע מצד ג׳ שלו את הנזקים, צד ג׳ מכסה רק נזקים שנעשו לרכב השני.

הוא יכול לתבוע את הנזקים לרכב שלו רק אם יש לו פוליסת ביטוח מקיף.

• תוכן חדש...