Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום

יש לנו בית שכרגע אנחנו לא מעוניינים להשכיר.

אנחנו כבר לא גרים בו חצי שנה , הבנתי שיש אופציה להקפיע תשלומי ישוב וארנונה למשך חצי שנה.

השאלה אם ניתן לעשות את זה רטרואקטיבית ? כלומר לקבל את הכסף על החצי שנה שלא גרנו שם. מדובר בסכום כסף גדול

אשמח לעזרה והכוונה

תודה ושבוע טוב

פורסם (נערך)

אי אפשר רטרואקטיבית. בנוסף הדירה צריכה להיות פנויה מכל ציוד, אני מאמין שלא יתקטטנו על איזה כיסא ושולחן, אך לא יסיכמו לבית שראוי למגורים.

וייתכן ששונה מעיר לעיר, אך בעיר מגורי ניתן לנצל את הדבר רק פעם אחת לכל דירה על פני כל השנים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

פעם אחת בחיי הנכס, בהודעה מראש ובביקר פקח.

עד חצי שנה ובתנאי שהדירה ריקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בחיפה באתי אחרי שנה ביקשו לראות חשבון חשמל ומים על אפס קיבלתי

בתל אביב הראו לי אצבע משולשת, רק קדימה רק שהדירה ריקה

בירושלים היו נחמדים ונתנו שוב על בסיס חשבונות מים וחשמל אפס ( שם עמד מקרר והייתה תצרוכת העבירו ).

הפטור הוא פעם אחת בחיי כל בעל של הדירה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם בבית שמש נותנים רק קדימה, מותנה בביקור פקח במקום המוודא שהדירה ריקה מכל חפץ ואדם ואינה ראויה למגורים.

מנסיון, לא עוזר מים וחשמל מאופסים.

השכן שלי הפסיד ככה כמה אלפי שקלים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

באשקלון אפשר גם אחרי חצי שנה עם חשבונות מים או חשמל, וגם מעל חצי שנה אפשר לקבל הנחה אבל לא על 100%,

בקרית גת אפשר רק קדימה.

• תוכן חדש...