Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם, כבר המון זמן שלרכב יש קנאקים מוזרים מאיזור החרטום של הרכב, בהתחלה הם היו מופיעים לעיתים רחוקות ורק ביציאה מהחניה, היום זה נשמע כמעט בכל הפניה של ההגה.

קפצתי למוסך מורשה שכרגע לא אזכיר את שמו - הציעו לי ב4000 ש"ח החלפה של זוג תושבות בולם (שמאל + ימין) והחלפת מיסב בגלגל ימין (כשהרעש בכלל מצד שמאל לדעתי) - הסבירו לי שהמחיר הוא בגלל שבצד ימין מחליפים מיסב עם כל הנאבה.

ההצעה הייתה נשמעת לי מגוכחת למשהו שנשמע כ"כ קטן ולא מורגש (רק נשמע) ולכן קפצתי למוסך שבו תיקנתי את הרכב לאחר תאונה (מוסך הסדר, שהייתי מרוצה מאוד מהעבודה שלו) - במוסך לאחר נסיעת מבחן הוא אמר לי שיש להחליף תושבת בולם שמאלית בלבד, 660 ש"ח כולל עבודה וכך היה, התושבת הוחלפה - הרעש, נשאר.. הציעו להחליף גם את הימנית והיא הוחלפה אך הרעש כמובן - נשאר.

קפצתי למוסך אחרי העבודות והסתכלתי על תושבות הבולמים, השמאלית באמת הייתה די שחוקה והימנית כחדשה.

במוסך ביקשו שאשאיר את הרכב לעוד יום ל"אבחון מעמיק יותר של הבעיה" והשארתי להם את הרכב.

יום למחורת התקשרתי ואמרו לי שכנראה ומדובר במסרק הגה תקול משום שעברו על כל הברגים (וגם במורשה, ז"א חיזקו את כל הפרונט פעמיים) ולא מצאו כלום.

יש לציין שאמרו לי שיעשו פרונט והסכמתי (אחרי החלפת תושבות, כמובן.) - כשהמוסך נסגר אספתי את הרכב אז כבר לא היה לי עם מי לדבר היום אבל הפרונט לא בוצע/בוצע גרוע! ההגה לא חוזר למקום בכלל! כמובן שמחר אגש לטפל בזה, אבל בנתיים -

אני כבר לא יודע מה לעשות, לא ממליצים על שיפוץ, מסרק חדש לא בדקתי בכלל, ומשומש מפירוק - 3040 ש"ח! ברגע שהפקידה אמרה לי את המחיר הזה אני אפילו לא שאלתי אם זה כולל מע"מ ועבודה, פשוט אמרתי לה סטופ וישר התחלתי לחפש בגוגל ואיביי אבל כל מה שמצאתי הוא ללא משלוח או מאנגליה (הגה ימין..)

אז עכשיו אני מבקש ממכם עזרה, ומקווה שאולי מישהו כאן יוכל אפילו להמליץ על מוסך (אני מהצפון אבל בשביל עלויות שפויות מוכן לנסוע גם למרכז אם צריך)

האם עלות מסרק ההגה הגיונית?

כרגע חוייבתי על עבודה + תושבת בולם שמאלית בלבד, כשבפועל הוחלפו שתי התושבות + "פרונט"

תודה מראש

פורסם

שבת שלום .

אני לא מכונאי וקשה לשמוע על אילךו נקיששות אתה מדבר ,אבל :

מיסבים פגומים ישמעו בדרך כלל רק בנסיעה (רעש חיכוך) ולא תוך כדי סיבוב הגה במצב עמידה.

ממליץ לך לבדות מוטות מייצבים (ליד הבולמים) ..

יש להם בקצוות "תפוחים" שמתבלים כשהגומיה נקרעת ויכולים להשמיע נקישות כפי שאתה מתאר .

בברכה

מוטי

פורסם

התאונה גרמה להופעת הרעשים? (משמע, לפני התאונה והתיקון, הם לא היו קיימים.)

אגב, אם עברו לצורך העניין מספר רב של חודשים בין התאונה לבין הופעת הרעש, יש קושי לייצר קשר (בייחוד דרך המקלדת מבלי להסתכל..).

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

אולי אני נתקל בעשרות רכבים כאלו? שמחליפים מתלה מושלם ומופיעים רעשים בהמשך?

אגב, להסתכל בחשבוניות של התיקון תאונה לא עולה כסף.

מישהו פה הולך לראות את הרכב שלו? ברור שכל התשובות יהיו תשובות מקלדת .

יש לי 34 ראפידים עם ק"מ בין 0 ל 140 .

נתקלתי בהרבה דברים הזויים, אבל לא מה שפותח שרשור ציין.

• תוכן חדש...