Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוו"ד על מצב שוק של קטנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עקב קבלת רכב עבודה, כנראה שבקרוב אעמיד למכירה את הקטנוע שלי.

הבעיה, שאין לי מושג מה מצב השוק של הקטנוע הזה. מישהו אמר לי שזה דגם שכבר לא מייצרים וכמעט ואין לו חלפים, מה שאומר שהחלפים שכן קיימים, יקרים נורא, אז משום מה יש לי הרגשה שאני אצטרך להתפשר מאוד במחיר כדי להיפטר ממנו.

השאלה שלי היא כזאת : האם ההרגשה שלי מוצדקת? ואם לא, איך נראה לכם מצב השוק של הקטנוע הזה (האם הוא מבוקש? האם יהיה קשה למכור אותו? האם יהיה צורך לרדת משמעותית במחיר?).

הקטנוע הוא YAMAHA BUMP 50cc שנת 99 13,000 ק"מ יד ראשונה, שמור, ומטופל במוסך מורשה באופן קבוע.

אשמח במיוחד לתגובות מאנשים שמכירים את הקטנוע הזה.

פורסם

את הכלי עצמו אני מאוד מחבב.גם העסקה שאתה מציע טובה.הבעיה טמונה בכך שאכן הכלי לא מיוצר יותר ושמעבר לכך גם אין לו ביקוש גבוה בשוק.המצב,אגב,זהה לגבי רוב הכלים בשוק.המחירון ממש לא משקף לרוב את מחירי העסקאות שנסגרות.תוותר לדעתי על המחירון.

פורסם

הקטנוע שאתה מציע למכירה הוא קטנוע מעולה ומאוד מהנה בשטח,

אבל המצב בשוק היום ממש גרוע מניסיון (כבר חצי שנה אין קונה לאטילה) וגם חבר עם ראנר 180 סמ"ק לא מוצא למי למסור. אז אני מציע לך לשמור על הילד כי צריך גם 2 גלגלים ובקשר לחלקים אני בטוח למטרו ישמחו לעזור.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
תגיד לאן לבוא ואני בא לקחת...
דבר אתי בפרטי, אני יעשה שידוך

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

השוק בקנטים...

רק היום מכרתי את הקטנוע הישן(2001) שלי ב-2000-ש"ח פחות מהמחירון...

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

• תוכן חדש...