Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי הנסיון, האם יש לרכבים האלו בעיות של ראשי מנוע?

נתקלתי כבר בכמה רכבים כאלו, כולל של העבודה... אני מאוד מחבב את הרכב ובונה עליו (אולי ובלי נדר) לעתיד, אבל העניין של המנוע מרתיע אותי.

מה דעתכם ?

עריכה:

בעיה של ראשי מנוע, הכוונה בק"מ נמוך בעיות של ראש מנוע, לא משנה איך הרכב טופל.

פורסם

דווקא הלאנסרים של הצורה הישנה עד 2008 הם המוצלחות ביותר ויכולות לגמוע על אותו מנוע חצי מליון קילומטר. רכב פשוט מדהים ואמין גם מבחינת אמינות, תחזוקה זולה וכל השאר. רכב כזה שהגיע למצב של ראש מנוע פשוט הוזנח קשות וגם ראש מנוע מאוד פשוט לביצוע בו. אתה תיהנה ממנו שיהיה לך אחד כזה אני מבטיח לך.

פורסם

היה לי כזה במשך 4.5 שנים ו115000 עד 180000 ק"מ.

ראש מנוע לא הלך, אבל הייתה נזילה מהרדיאטור, טרמוסטט מת, בנוסף משאבת מים כמעט התפגרה (עשיתי טיימינג, והיא הייתה לקראת סוף חייה, לכן הוחלפה).

היה לי גם מקרה של התחממות, תפסתי אותו בזמן (הפעלתי חימום), מילאתי מים, ואיך שהגעתי הביתה, מיד החלפתי את הנוזל קירור.

אני תפסתי את הדבר הזה בזמן, מאמין שאם הייתי מזניח את זה, היה הולך גם ראש מנוע.

לדעתי המנועים עצמם לא בעייתיים (חוץ מהקטע של חוסר סחיבה וצריכת דלק גבוהה), אבל תקלה במערכת קירור יכולה לגרום לנזק יקר (הבנתי שגם הונדה ככה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אז אני נתקל במיצובישי כאלו שהוחלפו להם ראשי מנוע, גם ביד 2.

כנראה מה שכתבתי, זה למה הם הוחלפו.

נחמד לשמוע, תודה!

פשוט זכור לי שהמיצובישי רגישות במנועים ובגירים לכן שאלתי.

הם רגישים להתחממות, כמו כל מנוע עם ראש/בלוק אלומיניום.

ותיבת הילוכים אוטומטית רגישה להתחממות, כמו כל תיבת הילוכים אוטומטית. טוב שמיצובישי ידעו את זה ושמו קולר גיר.

לדעתי מבחינת אמינות, כל עוד הרכב לא הוזנח בצורה קיצונית, אין כל כך מה לדאוג ברכב הזה.

אמינות זה הredeeming quality שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה לנו במשפחה את הרכב הזה 8 שנים ומעולם לא נתקלנו איתו בבעיה

אבא שלי שטיפל במוסך המעפן שלו שהיה משתמש בפילטר שמן סיני ושמן מנוע זול והמנוע היה נקי מבוצה בין טיפול לטיפול

אחד הרכבים הכי אמינים שיש זכה בבריטניה ב2012 לרכב האמין ביותר בעולם

פורסם

מצד שני במיצובישי שאני מכיר ונוסע בה , יש לה כמעט 300 אלף ק"מ והוחלף בו: מנוע, כוהלים, אטמים, רעשים מהבולמים, חלקים במתלה, ממיר, נורת סליל כרית אוויר וכו'.

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה מדבר על רכב של העבודה שבטח מוזנח...

יש לי במשפחה לנסר כזאת שכרגע על 220,000 קילומטר שחוץ מטיפולים שוטפים כבר 6 שנים נוסעת בלי לעצור.

פורסם
מצד שני במיצובישי שאני מכיר ונוסע בה , יש לה כמעט 300 אלף ק"מ והוחלף בו: מנוע, כוהלים, אטמים, רעשים מהבולמים, חלקים במתלה, ממיר, נורת סליל כרית אוויר וכו'.

מטפלים בה מתישהו, או שרק כשהיא נתקעת?

• תוכן חדש...