Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקרים הללו תמיד משונים.

הרי מספיק שאתה רק נוגע בבלמים ובקרת השיוט מתנתקת.

אגב, מישהו יודע דבר (ודווקא מאנגליה) פעם תיאר בפני את התופעה הזו בלי כחל ושרק כ״Old fart pushed the wrong pedal.״

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
המקרים הללו תמיד משונים.

הרי מספיק שאתה רק נוגע בבלמים ובקרת השיוט מתנתקת.

אגב, מישהו יודע דבר (ודווקא מאנגליה) פעם תיאר בפני את התופעה הזו בלי כחל ושרק כ״Old fart pushed the wrong pedal.״

הרי אם יש תקלה - העברה לניוטרל לא עזרה - אתה באמת חושב שהוא לא ניסה את הפתרון הגאוני של דוושת הבלם, הידועה גם כברקס? כי לפי התמונה הוא לא ממש old fart. ואת זה אני אומר ללא כחל ושרק! אז זה בטח נכון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא אמרתי (ואני גם לא חושב) שזו האמת הצרופה, אתה יודע.

בכל אופן, למיטב ידיעתי מערכת בקרת שיוט חייבת להתנתק בנגיעה בבלמים. זה בבחינת fail safe.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לפי הכתבה משתמע שמדובר ברכב ידני - זה אומר שאפשר להעביר לניוטרל ובקרת השיוט יכולה לבכות עד מחר. במילים אחרות כדי שהוא יתרסק היה צריך להיות כשל גם בבקרת השיוט, גם באל-כשל (ניתוק המערכת ע"י הבלמים), גם בבלמים, גם במצמד וגם בידית הבורר (אין בעיה להוציא מהילוך גם בלי ללחוץ על המצמד).

עוד כמה דברים הזויים: בדיקת ההריסות לא מצאה כשל טכני/אלקטרוני. נמצא שהמצערת הייתה לחוצה עד הסוף עד 1.5 שניות לפני התאונה ואח"כ לא לחוצה כלל, מה שמתאים יותר לנהג שעוזב את הרגל מהגז ברגע האחרון יותר מלכשל טכני. גם העובדה שהרכב האט לפני התאונה מ-192 קמ"ש ל-152 קמ"ש מחזקת את הרושם הזה.

פורסם

אני לא מבין כיצד הנהג לא הצליח להעביר לניוטרל. זה הרי אפשרי וללא נעילה ברכב הזה (במיוחד בידני ובכלל היה אפשר ללחוץ על קלאץ').

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כתוב במפורש שמומחה שבדק את הרכב לא מצא כל כשל טכני. אי לכך - כשל אנוש. מה גם שלוקח לרכב כזה דיהרבה זמן להגיע למהירות ש 200 קמ"ש כך שהיה לנהג מספיק מרווח תמרון אם אכן היה "נתקע" משהו. הסיפור מריח חזק כנסיון לקבל פיצוי כספי מחברת "סקודה"

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אני מאמין שמדובר באיבוד עשתונות של הנהג, ולא בעיה מכנית - בדיוק כמו שקרה למשפחה שנהרגה בירידה לכנרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ותמיד יש את הפתרון האחרון של פשוט לסגור את הסוויץ ולכבות את האוטו, זה לא ממש בטוח (אתה מאבד תיגבור הגה ותיגבור בלמים) אבל הי, זה הימור הרבה יותר טוב מאשר להכנס ראש בראש עם משאית ב 190.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...