Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירים של המשלוח ירדו, ובנוסף יש 20% על המוצר, שימו לב לבאטר ווקס, המחיר שלו ירד בלי קשר, ובנוסף 20% -

http://amzn.to/2fUGJj7

יש עוד הרבה הנחות על מוצרים של CG, ממליץ.

פורסם

תודה על הפרסום, רק היום עברה בי המחשבה על שכבת הגנה לצבע, השאלה האמיתית היא האם עדיף לקנות ווקס זה או אוטם צבע(ובמידה וכן איזה מומלץ)?

פורסם

רק אתמול נזכרתי שאני צריך לחדש את מלאי חומרי הניקוי, לקראת רכב חדש שאני מקבל עוד מעט.

עד כמה הנחות בלק פריידיי נפוצות בתחום חומרי הניקוי לרכב? אני לא כ"כ בקיא, לא הספקתי לחפור בפורום למוצרים הכי מומלצים, ובכל זאת מעוניין לנצל את ההנחות הקיימות, אז אשמח לקצר מעט את הדרך במידה ומישהו כבר מנצל את היום למטרה זו...

למיטב הבנתי מקריאה פה, הכי כדאי להתחיל עם פלסטלינה, פוליש עדין, IPA, אוטם צבע ווקס מעליו, ולשטיפות יומיומיות שטיפה ב2דליים עם שמפו, יישום ONR ושימוש במטליות מיקרופייבר מהקוריאני.

אשמח לקבל הכוונה מיודעי עניין פה שמנצלים את היום, ויוכלו גם להמליץ לי על חומרים לקנות שכבר בהנחות.

כיום יש לי רק ווקס מקומי ללא שום ציפוי\קרנובה וכד', ושמפו של מגווירס., אז אני מעוניין להתחיל מ-0 מבחינת הצטיידות.

הרכב משולב עור בפנים (אדום, אם זה משנה), אז חומר כלשהו לשמירה על עור, חומר נוסף לשמירה\ניקוי תדיר של ריפודי פנים גם רצוי

אה, וגם חומר ניטראלי לג'אנטים :-)

פורסם
זה מחיר סטנדרטי לחלוטין.

מחיר המוצר אכן סטנדרטי אך, הורידו את מחיר המשלוח ב 10$.

מניסיוני עלות משלוח של גלון באמזון עלתה בעבר 45$ כיום 34$ זה יפה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...